Τη διαδρομή των χρημάτων που δάνειζε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη εξετάζουν οι Αρχές προκειμένου να ρίξουν φως στη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Για τον λόγο αυτό στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει το τετράδιο με τις σημειώσεις του θύματος όπου εκεί αναγράφονται ονόματα και χρηματικά ποσά.

Τα άλλα πρόσωπα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews οι ανακριτικές Αρχές που ερευνούν το έγκλημα έχουν βάσιμες ενδείξεις ότι μέρος των χρημάτων που ο αδικοχαμένος 31χρονος δάνειζε στον 50χρονο κρεοπώλη, είχε ως τελικό προορισμό άλλα πρόσωπα.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναλύοντας το σημειωματάριο του Μπάμπη σε συνδυασμό με χρήσιμες πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια τους, σύμφωνα με τις οποίες «και άλλα πρόσωπα μέσω του κρεοπώλη έλαβαν χρήματα, τα οποία είτε αδυνατούσαν να επιστρέψουν, είτε αρνούνταν να το πράξουν».

Ο ισχυρισμός του κρεοπώλη

Ίσως έτσι να εξηγείται και ο ισχυρισμός του κρεοπώλη ότι είχε δανειστεί 7.500 ευρώ και επέστρεψε 6.500 ευρώ τον Αύγουστο και τα υπόλοιπα 1.000 στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο η μητέρα του Μπάμπη έχει καταθέσει ότι της είχε πει πως ο κρεοπώλης του χρωστά 17.500 ευρώ.

Προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα νέα ερωτήματα που προκύπτουν στο κάδρο των ερευνών μπαίνουν και νέα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.

Νέες καταθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες τη εφημερίδας τα πρόσωπα αυτά ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον κρεοπώλη καθώς και δύο επιχειρηματίες του Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα συγγενικό πρόσωπο του 50χρονου το όνομα του οποίου αναγράφεται στο σημειωματάριο του Μπάμπη με ένα χρηματικό ποσό δίπλα καθώς και για έναν ξάδερφο του κρεοπώλη στον οποίο φαίνεται να είχε στείλει το θύμα 4.000 ευρώ μέσω τραπεζικού λογαριασμού το περασμένο Σάββατο.

Όσο αφορά τους δύο επιχειρηματίες, πρόκειται για γνωστά άτομα στο Μεσολόγγι που ασχολούνται με χοιροστάσια.