Ο Θάνος Κανούσης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα με την έγκριση της οικογένειάς του.

«Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια όταν με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης και μου είπε ‘έλα ξεκινάμε’», ανέφερε ο βιογράφος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Με τον Βασίλη αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο γιατί ήθελε να είναι παρών στην παρουσίαση

Ο κ. Κανούσης μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδε τίποτα!» ανέφερε ότι η βιογραφία του Βασίλη Καρρά είναι έτοιμη, αλλά είχαν επιλέξει να μην την εκδώσουν ώστε «να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του».

«Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια»

«Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρών στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βιογράφος.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Καρράς είχε διαβάσει πολλές φορές το βιβλίο και ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

«Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια. Ξεκινήσαμε το βιβλίο με έναν Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023 με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι ‘Καλησπέρα και καλή βραδιά’».