Στην αντεπίθεση μετά τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς από τον γιο του Παξ πέρασε ο Μπραντ Πιτ. Ήταν πίσω στο 2020 που ο γιος του Παξ επέλεξε να ευχηθεί στον Μπραντ Πιτ για τη γιορτή του πατέρα αποκαλώντας τον «παγκόσμιας κλάσης μαλ@@κ@».

«Χρόνια πολλά απαίσιε άνθρωπε, παγκόσμιας κλάσης μαλάκα» έγραφε χαρακτηριστικά ο Παξ στον Μπραντ Πιτ για να του ευχηθεί για τη «Γιορτή του Πατέρα» το 2020.

Ο Παξ είχε αναρτήσει την κατά μέτωπο επίθεση στον Μπραντ Πιτ στα stories του στο Instagram όταν ήταν 16 ετών, σημειώνοντας πως η ζωή με τον αστέρα του Χόλιγουν ήταν «συνεχής κόλαση».

«Κάνεις τα 4 μικρότερα παιδιά σου να τρέμουν από φόβο κα τις ζωές των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση» έγραφε ο Παξ σε ανάρτησή του, που διέγραψε αμέσως και έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Με το περιεχόμενο της ανάρτησης να δημοσιοποιείται, πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ υποστήριξαν ότι ο 59χρονος λαμπερός ηθοποιός το βρίσκει «καταθλιπτικό να βλέπει το θέμα να ανασύρεται».

«Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ Πιτ να παρουσιάζεται ως «κακός άνθρωπος» όταν αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια», σημείωσε πηγή μιλώντας στη Sun.

Ο Μπραντ Πιτ, όπως προσέθεσε η πηγή, τρέφει «μεγάλο σεβασμό» για κάθε ένα από τα παιδιά του και σημαίνει πολλά το γεγονός ότι επιλέγει να κρατήσει μια αξιοπρεπή σιωπή σχετικά με την κατάσταση.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε υιοθετήσει τον Παξ από ένα ορφανοτροφείο στο Βιετνάμ το 2007. Ήταν τριών ετών και είχε εγκαταληφθεί ως νεογέννητο από την εθισμένη στην ηρωίνη βιολογική του μητέρα.

Ο Μπραντ Πιτ, που τότε ήταν παντρεμένος με την Αντζελίνα Τζολί, τον υιοθέτησε επίσημα τον επόμενο χρόνο.

Όταν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ χώρισαν το 2016, μόλις δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στη Γαλλία, τα παιδιά έμειναν με τη μητέρα τους εν μέσω αναφορών για καυγά στο ιδιωτικό τους τζετ μεταξύ του μεγαλύτερου γιου Μάντοξ και του πατέρα του.

Είναι πλέον σαφές ότι η σχέση μεταξύ Παξ και Μπραντ Πιτ είναι επίσης προβληματική με τον 19χρονο να κατηγορεί τον πατέρα του πως κάνει τη ζωή του «κόλαση» στην εκρηκτική ανάρτησή του.

Ο ηθοποιός με την Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά τους

Ο ηθοποιός με την Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά τους

Το μήνυμα του Παξ για τον Μπραντ Πιτ

«Χρόνια πολλά απαίσιε άνθρωπε, παγκόσμιας κλάσης μαλάκα» έγραψε ο Παξ στον πατέρα του, Μπραντ Πιτ, για να του ευχηθεί για τη «Γιορτή του Πατέρα» το 2020.

«Κάνεις τα 4 μικρότερα παιδιά σου να τρέμουν από φόβο κα τις ζωές των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση» έγραφε ο Παξ σε ανάρτησή του, που διέγραψε αμέσως και έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

«Κάθε φορά, ξανά και ξανά αποδεικνύεις πόσο φρικτό και απαίσιο άτομο είσαι. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση για τα 4 μικρότερα παιδιά σου, που τρέμουν από φόβο μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις.

Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε…» έγραφε ο Παξ για τον Μπραντ Πιτ, επιβεβαιώνοντας με τον πιο αδιαμφησβήτητο τρόπο ότι η σχέση τους είναι –τουλάχιστον- προβληματική.

Μια πηγή που επικαλείται η Daily Mail, επιβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός στο Instagram, στον οποίο ανέβηκε η επίμαχη ανάρτηση, ανήκει όντως στον Παξ. «Είναι ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί για φίλους από το σχολείο κυρίως. Δεν λέει ποτέ πολλά για τους γονείς του, οπότε αυτό ήταν ασυνήθιστο».

Η ανάρτηση του Παξ για τον πατέρα του Μπραντ Πιτ

Η ανάρτηση του Παξ για τον πατέρα του Μπραντ Πιτ