Ανατριχίλα προκαλούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται από τη Γάζα μετά τους αδιάκοπους βομβαρδισμούς από τον ισραηλινό στρατό.

Κάθε μέρα που περνάει, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του ισραηλινού στρατού ότι στοχεύει μόνο θέσεις όπου βρίσκονται μαχητές της Χαμάς με τα θύματα των αμάχων να αυξάνονται διαρκώς.

Μπορεί ο ισραηλινός στρατός να στέλνει καθημερινά βίντεο με χτυπήματα όπου «εξουδετερώνουν» μαχητές της Χαμάς, ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα βίντεο τα οποία αποτυπώνουν την πραγματική φρίκη του πολέμου.

Οι Times of Gaza μετέδωσαν ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι μετά από τη διάσωση κοριτσιού από τα συντρίμμια κτιρίου στη Γάζα.

Το παιδί , όπως φαίνεται από το βίντεο των 26 δευτερολέπτων, έχει υποστεί τέτοιο σοκ που δεν μπορεί να σταματήσει να τρέμει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Οι διασώστες προσπαθούν να το ηρεμήσουν προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το ίδιο Μέσο έχει δημοσιεύσει και άλλα βίντεο και φωτογραφίες μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, με τις εικόνες να είναι γροθιά στο στομάχι.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Τι λέει ο Νετανιάχου για τους θανάτους αμάχων στη Γάζα

Την ίδια στιγμή, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε μία προσπάθεια να αποκρούσει τις επικρίσεις για τον πολύ βαρύ απολογισμό των θυμάτων μεταξύ των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας στις επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού σε αντίποινα για την επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου,  συνέκρινε τον πόλεμο αυτόν με τον αγώνα των Συμμάχων εναντίον του ναζισμού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παρά τις απώλειες στις τάξεις των αμάχων, κανένας δεν είπε στους Συμμάχους «μην εξαλείψετε τον ναζισμό», ανέφερε ο κ. Νετανιάχου. Δημοσιογράφος του είχε θέσει το ερώτημα αν το Ισραήλ επιβάλλει συλλογική τιμωρία στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας.