Ο Mike Beaton αναγκάστηκε να κρεμάσει την στολή του πιλότου της British Airways αφού ανακαλύφθηκαν μηνύματά του προς συνάδερφό του, στα οποία καυχιόταν για την παρουσία του σε όργιο με ναρκωτικά, λίγες ώρες πριν μία προγραμματισμένη πτήση του.

Η αποκάλυψη των πράξεων του Beaton έγινε από τον σοκαρισμένο συνάδερφό του, στον οποίο είχε πει χαρακτηριστικά πως «σνίφαρε κοκαΐνη από τα στήθη γυναίκας».

Σε άλλα μηνύματά του προς μία αεροσυνοδό, ο Beaton περιγράφει πως η κατάστασή του μετά το όργιο ήταν τόσο τραγική που δεν μπορούσε καν να σηκώσει το κεφάλι του. Το περιστατικό ανάγκασε την αεροπορική εταιρεία να καθυστερήσει την πτήση για ένα 24ωρο έως ότου βρει αντικαταστάτη, κάτι που της κόστισε 100.000 λίρες όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun».

Ένα από τα μηνύματα του πιλότου

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ο Beaton επέστρεψε στη Βρετανία, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών, το οποίο φέρεται να βγήκε θετικό. Η British Airways επέμεινε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τους επιβάτες και αποκάλυψε ότι ο πιλότος δεν εργάζεται πλέον για την εταιρεία.

Ο Beaton βρισκόταν στο Γιοχάνεσμπουργκ και επρόκειτο να πραγματοποιήσει την πτήση πίσω στο Λονδίνο.

«Δεν θα ξαναπετάξει ποτέ!»

Όλα βγήκαν όμως εκτός προγράμματος όταν αποκάλυψε σε έναν συνάδελφό του ότι τα πράγματα είχαν ξεφύγει αφού συνάντησε μια ομάδα ανθρώπων σε ένα νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μαζί με την παρέα του, σύμφωνα με τη δική του περιγραφή, η όλη κατάσταση ξέφυγε και κατέληξαν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο.

«Η Ουαλή αποφάσισε ότι στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είμαι το αγόρι της, η Ισπανίδα τα είχε φτιάξει με έναν από τους δύο ντόπιους και έκαναν στοματικό σεξ στον καναπέ», περιέγραφε σε συναδέλφους του ο πιλότος, ενώ καυχιόταν για τα κορίτσια που χόρευαν τόπλες μαζί του, μέχρι που κάποιος από τους ντόπιους τούς προσέφερε κοκαΐνη.

«Η συζήτηση τότε περιεστράφη γύρω από το ποια κοπέλα έχει το καλύτερο στήθος για να σνιφάρουμε από εκεί», ανέφερε στον εμβρόντητους συναδέλφους του ο πιλότος της British Airways.

«Αυτή είναι η ιστορία τού πώς κατέληξα να ρουφάω κοκαΐνη από το στήθος μιας κοπέλας στο Τζόμπεργκ» συμπλήρωσε, περιχαρής, ο πιλότος.

Μια πηγή στην αεροπορική εταιρεία δήλωσε στη «Sun» ότι οι διευθυντές ήταν «έξαλλοι» όταν τους ανέφεραν όλα όσα τους είχε διηγηθεί ο συνάδελφός τους. «Δεν θα ξαναπετάξει ποτέ», έλεγαν.

Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε στη MailOnline: «Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Το θέμα παραπέμφθηκε στην CAA και το άτομο αυτό δεν εργάζεται πλέον για εμάς».

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στη «Sun» ότι έχει αυστηρές διαδικασίες για τις περιπτώσεις που οι πιλότοι κάνουν κατάχρηση ποτών ή ναρκωτικών.