Με το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου στα σαγόνια του κυκλοφορούσε ένας αλιγάτορας στη Φλόριντα, σκορπώντας τον τρόμο στους περαστικούς.

Ένας άνδρας που πήγαινε σε μια συνέντευξη για δουλειά, ο JaMarcus Bullard, ήταν αυτός που είδε τον αλιγάτορα, μήκους 4 μέτρων, να περιφέρεται με μία σορό στα σαγόνια του.

«Στην αρχή είδα απλά κάτι στο στόμα του και μετά κατάλαβα ότι ήταν μία σορός».

«Τότε άρχισα να τραβάω βίντεο» περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Bullard ενημέρωσε τις Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο, ανέσυραν το ερπετό από το νερό και τον πυροβόλησαν, αναφέρει η New York Post.

«Είδαν κι άλλοι τον αλιγάτορα με το πτώμα στα σαγόνια του. Στεκόμασταν εδώ και ακούσαμε έναν πυροβολισμό, υποθέτω ότι τον σκότωσαν» δήλωσε μια άλλη κάτοικος της περιοχής.

Το γραφείο του σερίφη επιβεβαίωσε ότι ο αλιγάτορας σκοτώθηκε αλλά χωρίς να αποκαλύψει ποιος τράβηξε τη σκανδάλη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Η περιοχή στην οποία εντοπίστηκε ο αλιγάτορας βρίσκεται κοντά στο πάρκο Ridgecrest, το οποίο περιλαμβάνει μια λίμνη 5 στρεμμάτων, στην οποία συχνάζουν τα ερπετά.

Οι ερευνητές εξακολουθούν να προσπαθούν να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου του ανθρώπου που βρισκόταν στα δόντια του αλιγάτορα.

Σύμφωνα με τη κάτοικο της περιοχής, οι αλιγάτορες συχνά «περιφέρονται στη γειτονιά» αλλά αυτός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους που έχει δει ποτέ.