Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άντρας που φέρεται ως δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος δύο κοριτσιών, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη έγινε τυχαία καθώς ο άντρας πέρασε ο ίδιος το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου και αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς, με βάση το υλικό που είχαν στα χέρια τους.

Πήγε στην Τροχαία

Ο άντρας, ένας Έλληνας, 48 χρονών, οικοδόμος και πατέρας, και, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει παραδεχτεί όσα του αποδίδονται.

Ο 48χρονος πήγε ο ίδιος στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Τροχαία, λόγω προσωπικής του υπόθεσης.

Στον διάδρομο του Αστυνομικού Μεγάρου, τον είδαν αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση και έχουν εξετάσει το σχετικό υλικό και τον αναγνώρισαν.

Οι επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες

Σύμφωνα με το Cretalive δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 25 ετών, αποχώρησαν μέσω των στενών του Λάκκου, με κατεύθυνση προς το Πανάνειο, μετά από έξοδο που είχαν τη νύχτα της Παρασκευής.

Τότε, από τα στενά εμφανίστηκε και τους επιτέθηκε, με σεξουαλικές προθέσεις, ένας άνδρας, οι κοπέλες, αντιδρώντας με φωνές και απωθώντας τον άνδρα κατάφεραν να γλιτώσουν, ενώ ακολούθως κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία.

Η μία κοπέλα περιέγραψε στο Cretalive όσα έγιναν, σύμφωνα με την ίδια, η ώρα ήταν 02.40, ξημερώματα Σαββάτου 09.09.2023 και περπατούσε στην οδό Βικέλα, στο κέντρο του Ηρακλείου, στα στενά στην περιοχή του Λάκκου.

Την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της περπατώντας, ο άγνωστος της επιτέθηκε, την κόλλησε σε τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να τη βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να παλεύει και ήταν τελικά αυτή η σθεναρή αντίστασή της που φαίνεται πως απέτρεψε τον δράστη, ο οποίος την άφησε και το έσκασε με κατεύθυνση το κέντρο.