Ομιλία στους παραγωγικούς φορείς στην 86η ΔΕΘ, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, απευθύνει αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης, που πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση στη ΔΕΘ, ως πρόεδρος κόμματος, εμφανίστηκε στο βήμα με πατερίτσες, λόγω του χειρουργείου στο οποίο υπεβλήθη πρόσφατα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε υποστεί ρήξη χιαστών, παίζοντας μπάσκετ στην εκδήλωση για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος στις 3 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο.

- Βρέθηκε η 16χρονη Λόρα – Είναι στα χέρια της γερμανικής αστυνομίας
- Παυλίδης: «Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και τη μάχη που δώσαμε – Τώρα τα δίνουμε όλα για το πρωτάθλημα»
- Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τη Διοικήτρια της ΔΥΠΑ – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της απασχόλησης των νέων στον κλάδο της Ναυτιλίας






