Μεγάλη διάκριση για τον Κώστα Σλούκα και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Τόσο ο γκαρντ του Ολυμπιακού, όσο και ο σέντερ του Παναθηναϊκού ψηφίστηκαν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague.
Οι δύο Έλληνες παίκτες ανταμείφθηκαν για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις κατά τη διάρκεια τους regular season, κερδίζοντας έτσι από μια θέση την 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague, δίπλα στους Βασίλιε Μίσιτς, Σαβόν Σιλντς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς.
Ο Σλούκας είχε στην regular season 11,9 πόντους και 4,9 ασίστ κατά μέσο, ενώ ο Παπαγιάννης είχε 10,3 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,7 μπλοκ ανά αγώνα.


- Μακελελέ: «Ο Εμπαπέ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, είναι το φαινόμενο της γενιάς του»
- Uber: Από μίνι ψυγείο μέχρι… 420 ντόνατς τα πιο παράξενα πράγματα που ξέχασαν επιβάτες
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Προφυλακιστέος ο 74χρονος – «Άφησα το τσιγάρο στο σεντόνι του κρεβατιού και άρπαξε φωτιά»







