Μετά από μήνες διαφωνιών τελικά η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τη χρηματοδότηση ενός δισεκατομμυρίου για το αμυντικό σύστημα «Σιδερένιος Θόλος» («Iron Dome») του Ισραήλ.
Τι άλλο έχει αποφασιστεί
Αυτό το ποσό θα δοθεί στο Ισραήλ εκτός από τα 500 εκατομμύρια δολάρια για επιπλέον πυραυλικά συστήματα και άλλα 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια ως ετήσια αμυντική βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη βοήθεια θα χρειαστεί και ψηφοφορία στη Γερουσία τις επόμενες μέρες, όπως υπογραμμίζει το RT.

- Politico: Έτοιμη να αποσύρει το βέτο της η Ουγγαρία για την ευρωπαϊκή πορεία Ουκρανίας και Μολδαβίας
- Ρίτσαρντ Γκιρ κατά Ντόναλντ Τραμπ: Τον χαρακτήρισε «μανιακό» που καταστρέφει ο,τι όμορφο υπάρχει
- Καμπανάκι από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα: Το νέο Σύμφωνο για τη μετανάστευση νομιμοποιεί επικίνδυνες πρακτικές







