Το Σάββατο με τα «Νέα»:

Down Town

Το πιο επιδραστικό περιοδικό

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο ηθοποιός της χρονιάς σε μία κουβέντα γεμάτες ωμές αλήθειες.

The Macron: Η κινηματογραφική ζωή του πρώτου ζευγαριού της Γαλλίας. Από τη γνωριμία τους μέχρι τα σκάνδαλα που τους οδηγησαν να μηνύσουν γαλλικές εφημερίδες.

Σοφία Μπεκατώρου: Η γυναίκα που προκάλεσε το τσουνάμι αποκαλύψεων μιλάει για όλους και για όλα με αφορμή τη δικαστική δικαίωσή της. Στάθης Παναγιωτόπουλος Η ζωή του κακοποιητή που έπεσε από τα ψηλά στα χαμηλά σε μία νύχτα. Ολγα Μπακομάρου Η γυναίκα που κατέγραψε τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας, μέσα από τις συνεντεύξεις της με την οικογένεια Παπανδρέου και Μητσοτάκη.

Go shopping: Δέκα μαγαζιά της Αθήνας που κάνουν το κλεινόν άστυ να ανταγωνίζεται τις μητροπόλεις του εξωτερικού. Francesco Ruggiero Συνέντευξη με τον Ελληνοϊταλό που αγαπούν οι οίκοι του εξωτερικού και είναι το πραγματικό male supermodel της χρονιάς. Λυδία Κονιόρδου Μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα μας μιλά για την επιστροφή της στην υποκριτική μετά τη θητεία της στην πολιτική. And Just Like That: Είδαμε τα 8 από τα 10 επεισόδια της επιστροφής του «Sex and the City» και απαντάμε στα ερωτήματα που έχουν όλοι οι θαυμαστές του.