Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους στις 19:45 να αντιμετωπίζουν την Φενερμπαχτσέ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Αντβέρπ, θέλουν να πάρουν το τρίποντο στην Τουρκία και να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τριάδα στην άμυνα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης. Συγκεκριμένα, ο Βατσλίκ θα βρίσκεται μπροστά από την εστία και οι Σισέ, Μπα και Παπασταθόπουλος στην τριάδα της άμυνας.

Οι Μασούρας, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης και Ρέαμπτσιουκ θα είναι στην τετράδα της μεσαίας γραμμής, με τους Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκούρου στα δύο άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό βέβαια μένει να φανεί και στην πράξη, αφού υπάρχει η πιθανότητα η διάταξη των Πειραιωτών για το αποψινό παιχνίδι να μετατραπεί σε 3-5-2, με τους Μασούρας, Μάντι Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού Καμαρά στην μεσαία γραμμή, με τον Ονιεκούρου δίπλα στον Τικίνιο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τη νίκη, που θα τον βοηθήσει να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.