Αποτροπιασμό προκαλούν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη ειδεχθή δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Οι εγκληματίες, που εισέβαλαν στο σπίτι του ζεύγους για να τους ληστέψουν, σκότωσαν την 20χρονη μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Τα όσα αποκαλύπτονται για το χρονικό της δολοφονίας δεν τα χωράει ανθρώπινος νους.

Οι κακοποιοί κινήθηκαν αμέσως προς τα πάνω ορόφους. Μπροστά τους βρέθηκε ο σκύλος της οικογένειας, τον οποίο αφού τον σκότωσαν, σφίγγοντας τον με το κολάρο του, στη συνέχεια τον πέταξαν από τις σκάλες της μονοκατοικίας στο κενό.

Με γρήγορα βήματα ανέβηκαν στη σοφίτα της μονοκατοικίας. Εκεί βρίσκονταν ο 32χρονος πιλότος, η 20χρονη σύζυγος του και το μόλις έντεκα μηνών παιδί τους. Οι ληστές με την απειλή του όπλου έδεσαν τον άνδρα και ζητούσαν επίμονα να τους αποκαλύψει που βρίσκονται τα χρήματα.

Το ίδιο συνέβη και με τη γυναίκα, η οποία πέθανε από τα χέρια τους αφού την στραγγάλισαν.

Απείλησαν με όπλο το μωρό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες ήταν τόσο στυγνοί και αδίστακτοι που φαίνεται να έστρεψαν το όπλο τους ακόμη και στο 11 μηνών μωρό προκειμένου να βρουν που είναι τα χρήματα του ζευγαριού.

Η κίνηση αυτή ήταν και ο λόγος που η μητέρα άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα οι εγκληματίες να την δολοφονήσουν και συγκεκριμένα να την στραγγαλίσουν με το ρούχο της ή με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.

Την βασάνισαν ζητώντας λεφτά

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να το έπνιξαν είτε με μαξιλάρι είτε με μια μπλούζα αφού τη βασάνισαν για να αποκαλύψει που είχαν τα λεφτά και τα τιμαλφή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

«Σπάνια τέτοια βαρβαρότητα για τα δεδομένα της χώρας μας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Μάλιστα τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.

«Φορούσαν κουκούλες»

Ο άνδρας σε κατάσταση σοκ κατάφερε να ειδοποιήσει το 100, σχηματίζοντας με τον αριθμό με τη μύτη του. «Φορούσαν κουκούλες» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Η αγριότητα των δραστών ήταν τέτοια που σκότωσαν ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή.

Οι δράστες, πιθανότατα τρία άτομα, έκλεψαν από το σπίτι 15.000 ευρώ και κοσμήματα ανάλογης αξίας.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.