Ο τηλεοπτικός «Βόσκαρης» από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», ο ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για την επεισοδιακή επιστροφή του.

Μπορεί να πιστεύαμε ότι είχαμε ξεμπερδέψει με τον «Βόσκαρη» στις «Άγριες Μέλισσες» ωστόσο εμφανίζεται πάλι και μάλιστα είναι αποφασισμένος να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε, παίρνοντας εκδίκηση και από τον Δούκα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα, μίλησε για το πώς είναι τα γυρίσματα εν καιρώ πανδημίας αλλά και τι είναι αυτό που του έχει λείψει περισσότερο.

Πώς είναι τα γυρίσματα την εποχή της πανδημίας; Υπάρχει μια κάποια αποστείρωση λόγω των μέτρων προστασίας;

«Ο Καραγιάννης είναι ένας πολύ ντόμπρος άνθρωπος και παραγωγός. Πρώτη φορά συνεργάστηκα μαζί του και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι πολύ προσεκτικός.

Κάθε μέρα υπήρχαν rapid tests, πρόσεχαν πολύ σε όποιους χώρους πηγαίναμε, καθάριζαν συνέχεια το πλατό… Μιλάμε για μια παραγωγή με πάρα πολύ κόσμο και δεν υπήρξαν κρούσματα! Όλα αυτά τα μέτρα προστασίας δεν αφαίρεσαν τίποτε από το τελικό αποτέλεσμα»

Τι σας έλειψε περισσότερο όλο αυτό το διάστημα της παρατεταμένης καραντίνας;

«Η επαφή με τον κόσμο, η αγκαλιά, τα φιλιά, ένα μπαράκι να βγούμε έξω να διασκεδάσουμε και πάνω από όλα το θέατρο, που επίσης είναι μια επαφή με τον κόσμο, αλλά είναι και η διέξοδός μου. Τα αδιέξοδά μου βγαίνουν μέσα εκεί!

Το ανυπόφορο μου ξεσπάει μέσα εκεί. Ήταν και συνεχίζει να είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα χωρίς θέατρο».

Ήταν ανακουφιστικό το ότι, ενώ τα θέατρα ήταν κλειστά λόγω κοροναϊού, εσείς είχατε δουλειά στην τηλεόραση;

«Προφανώς ναι, ήταν σωτήριο! Για πολλούς λόγους. Και για το βιοποριστικό και για το καλλιτεχνικό κομμάτι και γιατί ήμουν σε επαφή με ανθρώπους.

Αν δεν είχα τις «Μέλισσες», κάτι θα είχα σκαρφιστεί να κάνω, αλλά ψυχολογικά με τόνωσε πάρα πολύ».

Το θέατρο, εκτός από την πανδημία, «χτυπήθηκε» πολύ και από τις αποκαλύψεις για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στα παρασκήνια. Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η επόμενη μέρα;

«Το θέατρο δεν παθαίνει τίποτα, οι σχέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών θα αλλάξουν. Καλό θα είναι από δω και πέρα να μην υπάρχει αυτή η νοσηρότητα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και το θέατρο να γίνει ευτυχία για όλους!

Πιστεύω πως ο κόσμος θα τρέξει να δει θέατρο, δεν αφήνει κανένα αποτύπωμα κακό αυτό που έχει γίνει. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω για ποιον λόγο δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα θέατρα, είναι λάθος αυτό. Θα μπορούσαν να ήταν ανοιχτά με το 50%της πληρότητάς τους, να προσέχουν όλοι και να μπορούσαμε να παίζουμε. Ακόμα και με rapid test μαζί με το εισιτήριο»