Από τον δίσκο του 1997 «Μόνο ένα φιλί» η μελωδία της Ρεμπούτσικα συντροφεύει όλου του κόσμου τους καπνιστές και όχι μόνο.

Οι στίχοι της Ελένης Ζιώγα έδωσαν στον Κότσιρα μια τρομερή επιτυχία και ένα χασάπικο που λατρέψαμε.

Ο ίδιος ο Γιάννης Κότσιρας έχει αποκαλύψει την ιστορία του τραγουδιού.

«Ήταν καλοκαίρι του 1996. Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, είχαν μόλις μετακομίσει σε μια μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή. Στην σοφίτα, η Ευανθία με το βιολί της, γεννούσε συνεχώς αυτές τις απίστευτες μελωδίες που όλοι γνωρίζουμε. Στο υπόγειο ο Παναγιώτης είχε στήσει ένα στούντιο ηχογράφησης και έγραφε τα δικά του. Τα μοναδικά του. Αλλά και ως αιώνιος έφηβος έπαιζε σαν παιδί. Όταν πήγα για καφέ, με φώναξε ο Παναγιώτης να μου δείξει πως πειραματίζεται με τις μελωδίες της Ευανθίας. Από βαλς χασάπικο. Από τάνγκο, συρτό και η δημιουργικότητα στο αποκορύφωμα της. Εκείνη την ημέρα άκουσα για πρώτη φορά, την μελωδία της Ρεμπούτσικα σε ρυθμό χασάπικου και την ερωτεύτηκα. Μετά από λίγες μέρες η υπέροχη Ελένη Ζιώγα έγινε η νονά του. “Το τσιγάρο”».

Αμέσως μετά το πιο πρόσφατο αλλά εξίσου όμορφο «Κάθε φορά» του 2016 σε μουσική Σταύρου Σιόλα και στίχους Σταύρου Σταύρου.