Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει σήμερα (14:30) τον εκπληκτικό Βρετανό, Ντανιέλ Εβανς στο Court Rainier III,  στον ημιτελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο, στο δρόμο για το πρώτο του τρόπαιο Masters 1000.

Ο Έλληνας πρωταθλητής  έχει προβάδισμα 2-0  στις μεταξύ τους συναντήσεις, αλλά ο αντίπαλός του θα απέχει πολύ από τον παίκτη Τσιτσιπάς κέρδισε στο Ντουμπάι και το Αμβούργο πέρυσι.

Ο 31χρονος Έβανς, Νο 33 της παγκόσμια, υποχρέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη φετινή ήττα του και  ξεπέρασε στον προημιτελικό και το εμπόδιο του Βέλγου Νταβίντ Γκοφέν.

«Έχει ταλέντο. Είναι σε θέση να αλλάξει τακτική όταν χρειάζεται. Είναι πολύ έξυπνος, πολύ ακριβής », είπε ο Γκοφέν για τον Εβανς.

Αυτό που κάνει τα αποτελέσματα του ακόμη πιο σημαντικά, είναι το γεγονός ότι όταν μπήκε στο τουρνουά, ο Έβανς είχε τέσσερις νίκες σε χώμα. Δεν είναι η αγαπημένη επιφάνεια του Βρετανού, αλλά τα κατάφερε στο Μόντε Κάρλο.

«Τώρα είναι πιο ώριμος, έχει ένα πιο σταθερό παιχνίδι και είναι σε θέση να πολεμήσει και να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει.», πρόσθεσε ο Γκοφέν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ