Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό μίας πρώην συντρόφου του, η οποία ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους.

Η γυναίκα που ονομάζεται Effie κατέθεσε σε δικηγόρο αλλά δήλωσε και δημόσια σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube, ότι φοβόταν για τη ζωή της όσο καιρό ήταν ζευγάρι με τον Άρμι Χάμερ να δηλώνει πως ήταν θέμα χρόνου να την σκοτώσει.

Η 24χρονη ανέφερε επίσης ότι στις 24 Απριλίου του 2017, ο ηθοποιός τη βίασε ενώ επανειλημμένα χτυπούσε το πρόσωπό της στον τοίχο, αφήνοντάς της μώλωπες.

Η νεαρή γυναίκα είπε επίσης πως γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό μέσω Facebook το 2016 και πως η φρικτή συμπεριφορά του την οδήγησε στο να σκεφτεί να αυτοκτονήσει: «Έχασα κάθε ενδιαφέρον για να ζήσω. Ήθελα απλώς να σταματήσει ο πόνος», ανέφερε.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η υπόθεση ερευνάται πλέον από την αστυνομία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρμι Χάμερ κατηγορείται για απάνθρωπες πράξεις.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: