Άνοιξε η πλατφόρμα, όπου οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δηλώνουν τα μειωμένα ενοίκια που εισέπραξαν τον Ιανουάριο, προκειμένου -έως τις αρχές Μαρτίου- να αποζημιωθούν.
Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η καταβολή των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες, για τα μειωμένα ενοίκια του Νοεμβρίου και εντός του μηνός ξεκινά η καταβολή της αποζημίωσης για τα κουρεμένα ενοίκια Δεκεμβρίου.
Η πλήρης απαλλαγή ενοικίου για τις επιχειρήσεις που είναι κλειστές με κρατική εντολή θα ισχύσει επίσης Φεβρουάριο και Μάρτιο.

- Προς νέα φάση κλιμάκωσης ο πόλεμος στην Ουκρανία εν μέσω ρωσικών απειλών – Τι δείχνει η νέα ρητορική της Μόσχας
- Δημήτρης Φιλιππίδης στο Anestea The Podcast και το tanea.gr: «Η ταπείνωση έκανε καλό στον πατέρα μου»
- Ο πύραυλος Starship της SpaceX τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του στον Ινδικό Ωκεανό – Δείτε βίντεο



