Τους λόγους για τους οποίους δήλωσε δημοσίως ότι η παράλυση της νοσοκόμας στο νοσοκομεία της Κέρκυρας προήλθε από το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο ίδιος με δηλώσεις τους χτες , οι οποίες προκάλεσαν και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών υποστήριξε πως η 40χρονη νοσοκόμα υπέστη παράλυση στα κάτω άκρα, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως «είμαστε υπέρ του εμβολίου και το φωνάζουμε. Αλλά αν δεν το συνδέσουμε με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δε θα πάρει αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια».

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε εξακριβωθεί αν η παράλυση της νοσηλεύτριας στα κάτω άκρα συνδέεται με το εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται πως η νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre αφότου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Στη συνέχεια η 40χρονη νοσηλεύτρια μητέρα δύο παιδιών  υπεβλήθη σε αξονική, η οποία ήταν καθαρή κι εξετάζεται περαιτέρω από τους γιατρούς προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί.

Παράλληλα λαμβάνει ειδική θεραπεία.