Η εγγονή του Τζο Μπάιντεν, Μέιζι, «έσπασε» το στιλιστικό πρωτόκολλο στην ορκωμοσία του παππού της και όλοι μιλούν για τα παπούτσια της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η viral εμφάνιση της

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνo της Μέιζι Μπάιντεν -μιας εκ των έξι συνολικά εγγονών του νέου Αμερικανού Προέδρου. Η ίδια είναι 20 ετών και απέδειξε ότι διαθέτει μια δική της αισθητική, η οποία ξεφεύγει από τα αναμενόμενα και τα προβλεπόμενα.

Η νεαρή είναι κόρη του Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν (γιος του Τζο Μπάιντεν από τον πρώτο του γάμο). Ξαφνιάζοντας ευχάριστα τα διεθνή fashion media που από χθες καταγράφουν λεπτομερώς τις στιλιστικές επιλογές όσων παρευρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας, η Μέιζι Μπάιντεν συνδύασε ένα φλοράλ, πολύ chic & girlie φόρεμα του οίκου Rodarte, με ένα ζευγάρι Nike sneakers, «σπάζοντας» το πρωτόκολλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @pancho888

Κανείς θα περίμενε να εμφανιστεί με ψηλοτάκουνες γόβες -ή ένα αντίστοιχο παπούτσι- ωστόσο, η εγγονή του Τζο Μπάιντεν επέλεξε σκέφτηκε out-of-the-box και φόρεσε αθλητικά, προτείνοντας κάτι εναλλακτικό, συνδυάζοντας το formal με το athletic στοιχείο.