Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα πως ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Τζο Μπάιντεν για τις «κοινές τους προτεραιότητες», μερικές ώρες πριν από την ορκωμοσία του Μπάιντεν ως 46ου προέδρου των ΗΠΑ.
«Όπως είπα όταν του μίλησα για την εκλογή του ως προέδρου, ανυπομονώ να εργαστώ μαζί του, και με τη νέα του κυβέρνηση, να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία μεταξύ των χωρών μας και να εργαστούμε επί των κοινών μας προτεραιοτήτων: από την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την ανοικοδόμηση από την πανδημία και την ενίσχυση της διατλαντικής μας ασφάλειας», δήλωσε ο Τζόνσον στο Κοινοβούλιο.

- «Μην βγείτε από τα σπίτια σας»: «Χωρίς αέρα» το Τορόντο – Καπνοί από δασικές πυρκαγιές πνίγουν την πόλη
- Μουντιάλ 2026: Ο βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’ θα παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό της Ισπανίας
- Σοκ για τον Λαμίν Γιαμάλ: Προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του την ώρα που πανηγύριζε την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ







