Ποδαρικό στο 2021 με τον Αντώνη Ρέμο που με όχημα το Σπίτι με το MEGA που έχει ειδική άδεια κυκλοφορίας στην καραντίνα έκανε τα ρεβεγιόν των τηλεθεατών μοναδικά στήνοντας σε κάθε σπίτι ένα πραγματικό ελληνικό γλέντι, από αυτά που μικρή σημασία έχει αν φοράς πυτζάμα ή κοστούμι, αν πετάς γαρίφαλα ή φύλλα από το αλεξανδρινό πάνω στο τραπέζι.

Προκαλώντας τον πιο ακίνδυνο και αναγκαίο συνωστισμό, αυτόν των συναισθημάτων ο Αντώνης Ρέμος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του αποχαιρέτησαν το δύσκολο 2020 και έστρωσαν κόκκινο χαλί για ένα φωτεινό, χαρούμενο και δημιουργικό 2021.

Σταθερός συνοδοιπόρος του σε αυτήν την ξεχωριστή νύχτα η Ρούλα Κορομηλά, που έχει ταυτιστεί με τη φωτεινή πλευρά της ζωής και τη γιορτινή ατμόσφαιρα διοργανώνοντας στο παρελθόν τα πιο λαμπερά σόου με σεβασμό στον τηλεθεατή, που έβγαζαν κόκκινη κάρτα στην κατάθλιψη, τη μοναξιά και τις μαύρες σκέψεις.

Οι εξαιρετικοί καλεσμένοι, φίλοι από παλιά στην πλειοψηφία τους με τον Αντώνη και τη Ρούλα, απογείωσαν τη βραδιά με τη γιορτινή διάθεσή τους και το χιούμορ τους, χαρίζοντας εξαιρετικές ατάκες και απολαυστικούς διαλόγους με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά.

Ήταν όλοι εκεί

Στην πρωτοχρονιάτικη παρέα του Αντώνη Ρέμου και της Ρούλας Κορομηλά βρέθηκαν πέρα από γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι του MEGA, κι άνθρωποι της τέχνης αλλά και του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η κυρία Ανθή Βούλγαρη, ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενες σειράς του MEGA, «Σχεδόν Ενήλικες», Γιάννης Στάνκογλου, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, η κυρία Δώρα Αναγνωστοπούλου και η κυρία Ράνια Τζίμα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, ευχήθηκε να αφήσουμε πίσω μας το 2020 και όσα έφερε.

«Κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατήσουμε. Αυτά που στερηθήκαμε. Το χάδι, το άγγιγμα, τους δικούς μας ανθρώπους που τώρα καταλάβαμε πόσο αξίζει, να μην το ξεχάσουμε το 2021, να θυμόμαστε την αξία του».

Από πλευράς της η Δώρα Αναγνωστοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «πάντα υπάρχει ένα παραθυράκι ελπίδας, αρκεί να το βλέπουμε».

Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA που έρχεται στις 4 Γενάρη με την υπογραφή της κυρίας Μυρτούς Κοντοβά.

«Μια σειρά που έλειπε εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. Τα πάντα είναι φυσικοί χώροι, περνάμε πολύ ωραία», σημείωσε.

«Το 2021 θα έχει καλά νέα σίγουρα», ανέφερε ο κ. Χασαπόπουλος.

«Το 2020 μας δίδαξε να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο», είπε η Ανθή Βούλγαρη, με τον Κώστα Φορτούνη να παρουσιάζεται έτοιμος να κλωτήσει το 2020 να φύγει.

Στην παρέα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής Πύρρος Δήμας, ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA Κατερίνα Παναγοπούλου, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα και η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

«Eίναι πολύ ωραία γιορτή η αποψινή. Γιορτή που είναι MEGA. Αυτό που ήταν το MEGA, αυτό που είναι το MEGA και αυτό που θέλουμε να είναι το καινούργιο MEGA. Είναι ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα» τόνισε με νόημα ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον Πύρρο Δήμα είπε ότι «για μένα ο Πύρρος είναι η Ελλάδα».

Με τη σειρά του, ο ολυμπιονίκης, ο οποίος είναι αδερφικός φίλος με τον Αντώνη Ρέμο, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη μεγάλη αυτή παρέα.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο τραγούδι της εκλιπούσας συζύγου του και του ίδιου είναι το «Έτσι ξαφνικά», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Δίπλα στα Παιδικό Χωριό Βάρης

Την πιο ιδιαίτερη μουσική… παρέμβαση έκαναν οι αγαπημένοι ONIRAMA στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του MEGA, τραγουδώντας συντροφιά με παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Έχοντας πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας οι ONIRAMA βρέθηκαν στο Παιδικό Χωριό Βάρης και τραγούδησαν σε απευθείας σύνδεση μαζί με την πιο όμορφη παρέα.

Με το «Αχ να σε ξέχναγα» σε μουσική και στίχους Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησε η… μουσική παρέμβαση των ONIRAMA στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του MEGA.

Με το «Που ήσουν χθες», το κέφι άναψε για τα καλά και απογειώθηκε με τον «Χορό» και το «Κλείσε τα μάτια».

Κοντά στους ανθρώπους που υποφέρουν

Ο μοναδικός Στέφανος Κορκολής μαζί με την Σοφία Μανουσάκη βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο τουδ νοσοκομείου Σωτηρία και μάγεψαν με τις ερμηνείες τους.

«Νιώθουμε χαρούμενοι. Είναι ότι πιο σημαντικό οι μουσικοί ζεσταίνουμε τις καρδιές των ανθρώπων», ήταν τα λόγια του Στέφανου Κορκολή.

Το μουσικό χάδι ξεκίνησε με την εξαιρετική ορχηστρική σύνθεση Sensitivities για να ακολουθήσει το «Θες» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.

Επόμενος «σταθμός» στου μουσικό χάδι, το…«Κάθε φορά που με κοιτάζεις» με την μελωδική φωνή της Σοφίας Μανουσάκη.

Στο πλευρό των καλλιτεχνών, βρέθηκαν ο γιατρός Κώστας Γεωργόπουλος και η προϊσταμένη νοσηλεύτρια εκτάκτων περιστατικών κυρία Ευαγγελή Κατσούρα.

«Όλοι αγωνιούμε στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας που όλοι βιώνουμε με τόση δυσκολία, σήμερα αναπτύχθηκε μια ελπίδα»,

«Με τη σημερινή μέρα ξεκινάμε να βλέπουμε λίγο φως. Εμείς ξεκινήσαμε μια τιτάνια προσπάθεια στη ΜΕΘ με μεγάλη ροή εισαγωγών και ανταποκριθήκαμε με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, νομίζω μόνο καλύτες μέρες μπορούν να έρθουν».

Κλείνοντας ο Στέφανος Κορκολής αφιέρωσε το Μεγάλο Σ’ αγαπώ» σε δική του μουσική και στίχους Νίκους Μωραϊτη.

Ο Κώστας Μακεδόνας δίνει τις πιο όμορφες μελωδικές ευχές

O αγαπημένος ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας ανέβηκε στη σκηνή του MEGA για να ευχηθεί σε όλους Καλή χρονιά και να τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες του.

Με τον Αντώνη Ρέμο στο πλευρό του, να συμμετέχει στην ερμηνεία, είπε το «Μόνο μια φορά» της Λίνας Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη.

Μια σειρά από μεγάλες του επιτυχίες τραγούδησε ο Κώστας Μακεδόνας στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του MEGA.

Πρόκειται για τραγούδια που αγάπησε το κοινό και έκαναν τον καλλιτέχνη να ξεχωρίσει.

Μεταξύ αυτών το «Μη μου λες αντίο», το «Ποδήλατο» το «Αντικριστά» και φυσικά το ξακουστό «Κάτσε καλά».

Με τις μελωδίες και το δικό του ύφος, ο Κώστας Μακεδόνας, άφησε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην εορταστική βραδιά.