Έφτασε στα σύνορα η αποστολή βοήθειας του Ολυμπιακού προς τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε στο στρατόπεδο «Κανδυλάπτης» όπου έγινε η εκφόρτωση των 75 τόνων του υλικού, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξηρά τροφή, νερό, χυμούς και αναλώσιμα είδη.

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη φορά  απέδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας και στην προκειμένη περίπτωση δίπλα σε όσους εργάζονται νυχθημερόν για τη φύλαξη των συνόρων.

Η προσφορά αλληλεγγύης έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση από εκείνους που έγιναν κοινωνοί  της προσπάθειας  του Ολυμπιακού.

Ο επικεφαλής της αποστολής του Ολυμπιακού Βασίλης Βασιλειάδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι αφήσαμε όλα τα προϊόντα και το υλικό που συγκεντρώθηκε στο στρατόπεδο.

«Η εντολή είναι ότι έχετε ανάγκη με ένα τηλεφώνημα θα εκτελείται άμεσα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης.

Η αποστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την επιθυμία που εκφράστηκε από τον ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρίνακη, παρέδωσε στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης όσο και στα φυλάκια των Κήπων και των Καστανιών πολύτιμο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

Η 11μελής ομάδα εθελοντών των «ερυθρολεύκων», στην οποία ηγείται ο  πρόεδρος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλης Βασιλειάδης, υπογράμμισε πως θα είναι δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις για οτιδήποτε χρειαστούν.

Μέλος της αποστολής των «ερθρολεύκων» που έφτασε στα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος έδωσε αναμνηστικά στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύει ότι εκτός από τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα αποτελεί ένα αθλητικό οργανισμό με τεράστια κοινωνική προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός μετά την προτροπή του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη για μία ακόμη φορά έδωσε το παράδειγμα μέσω της κοινωνικής του προσφοράς.

Η διοίκηση των πειραιωτών ξεκίνησε πριν λίγα 24ωρα μια ξεχωριστή κίνηση συγκεντρώνοντας πολύτιμο υλικό για τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση στον Έβρο, πως θα συγκεντρώνει υλικό και θα στείλει άμεσα στα σύνορα του Έβρου τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και αναλώσιμα για να διατεθούν στους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Χρειάστηκαν λίγες ώρες για να συστραυτευτούν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού πολλοί εθελοντές.

Το υλικό συγκεντρώθηκε, εστάλη εκεί που χρειάζεται με την ΠΑΕ της πειραϊκής ομάδας να δηλώνει έτοιμη για νέα βοήθεια εφόσον χρειαστεί.