O Μάρτιος δεν άρχισε καθόλου καλά για τη Λίβερπουλ… Μετά την πρώτη ήττα στην Premier League, ακολούθησε ο αποκλεισμός στους «16» του αγγλικού Κυπέλλου με την ήττα με 2-0 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Τσέλσι ήθελε περισσότερο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση του μόνο τροπαίου που διεκδικεί τη φετινή σεζόν και τα κατάφερε. Αντίθετα, η Λίβερπουλ έδειξε επηρεασμένη από τον εφησυχασμό, όπως συμβαίνει συχνά και χρειάζεται ένα… ξυπνητήρι.Ο Γουίλιαν άνοιξε το σκορ στο 12’, όταν ο Άντριαν έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του παρότι το σουτ δεν ήταν δυνατό. Στο 62’ ο Μάουντ εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι, αλλά το 2-0 δεν αποφεύχθηκε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μπάρκλεϊ σκόραρε με δυνατό σουτ.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Ζουμά, Αλόνσο, Κόβασιτς (42’ Μάουντ), Γκίλμουρ, Μπάρκλεϊ, Γουίλιαν (51’ Ζορζίνιο), Πέδρο, Ζιρού (90′ Τζέιμς)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αντριάν, Ουίλιαμς, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Λαλάνα (80’ Σαλάχ), Τζόουνς (70’ Μίλνερ), Μιναμίνο, Οριγκί (70’ Φιρμίνο), Μανέ.