Η πολυαναμενόμενη παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα όσα είπε χθες ο Γιώργος Δώνης και στα όσα διέρρευσαν το βράδυ ήρθε πριν από λίγο, αλλά δε… σβήνει τη φωτιά στο «τριφύλλι».

Η «πράσινη» ΠΑΕ ναι μεν εκφράζει τη στήριξή της στον θεσμό του προπονητή και ως εκ τούτου και στον Δώνη, αλλά βγάζει στη… φόρα την παραίτησή του που δεν έγινε δεκτή κατά τη διάρκεια της σεζόν και επί της ουσίας τον εκθέτει σε μια περίπτωση που θα έπρεπε να είχε λυθεί εκ των έσω. Και που είχε παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό όλο αυτό το διάστημα.

Επιπλέον, η στήριξη της ΠΑΕ είναι με… αστερίσκους, αφού παρ’ όλο που χθες το βράδυ διαψευδόταν από ανθρώπους της ομάδας ότι έχει γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση και οποιαδήποτε αναφορά στον σχεδιασμό, ξεκαθαρίζει ότι αυτός γίνεται και θα γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, σε συνεννόηση με τον προπονητή, ενώ ρίχνει… μπηχτές για την επιλογή του Δώνη να μιλήσει στη NOVA για τα προβλήματα, λέγοντας πως αυτά θα πρέπει να λύνονται εκ των έσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή.

Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις.