Συναγερμό σήμανε στα ενδότερα της Μπαρτσελόνα ο νέος σοβαρός τραυματισμός του Ουσμάν Ντεμπελέ, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν πάρει την απόφαση να βγουν στην αγορά για να καλύψουν το κενό του.

Δεδομένου πως οι Καταλανοί έχουν πλέον στο ρόστερ τους μόλις τρεις υγιείς επιθετικούς (Μέσι, Γκριεζμάν,Φατί), η διοίκηση έχει αποφασίσει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης με την προσθήκη ενός ακόμη επιθετικογενή παίκτη, που θα μπορεί να προσφέρει λεπτά ξεκούρασης στη βασική τριπλέτα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, επικρατέστερο σενάριο για την ώρα φαντάζει η απόκτηση του 32χρονου άσου της Χετάφε, Άνχελ Ροντρίγκεθ, ο οποίος τη φετινή περίοδο μετράει 13 γκολ σε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Η χαμηλή ρήτρα του συμβολαίου του (μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ) σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχει αποκομίσει από το ισπανικό πρωτάθλημα τον έχουν αναγάγει ως το απόλυτο φαβορί για την αντικατάσταση του Ντεμπελέ, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε περίπτωση, πάντως, που η υπόθεση του Άνχελ στραβώσει, τότε στη Βαρκελώνη θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις που έχουν στα υπόψιν τους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και εκείνη του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ.