Αγγίζει πλέον τα όρια του γελοίου. Η ουσία είναι πως έχουν στριμωχθεί τόσο πολύ, ειδικά μετά τα νέα ανώνυμα έγγραφα που έφτασαν στην ΕΕΑ, που προσπαθούν να ξεφύγουν με κάθε τρόπο. Έστω και αν γελοιοποιούνται πλέον ανοικτά. Η εκδίκαση στην ΕΕΑ ξεκίνησε το μεσημέρι όμως η Ξάνθη έκανε νέο αίτημα! Στο οποίο ουσιαστικά ζητάει αναβολή καθώς, κρατηθείτε, «δεν είχε καταλάβει πως έχει κληθεί για πολυμετοχικότητα». Νόμιζε πως μόνο ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί για αυτό τον λόγο! Μιλάμε για αστειότητες άνευ προηγουμένου.

Η Επιτροπή αποφάσισε να διακόψει για να εξετάσει το αίτημα της Ξάνθης. Η Ξάνθη που μαζί με τον ΠΑΟΚ επιχείρησαν ξανά να αφήσουν εκτός του Ολυμπιακό, ζητώντας και πάλι να μην μπορεί να συμμετέχει στην διαδικασία με ερωτήσεις ο Ολυμπιακός. Αίτημα που έπεσε στο κενό ξανά. Σε μια εκδίκαση που ήταν να ξεκινήσει στις 10 το πρωί, φτάσαμε 2.30 και ακόμη δεν έχει ουσιαστικά ξεκινήσει.

Ξάνθη και ΠΑΟΚ κάνουν ότι μπορούν για αναβολή, σαστισμένοι προφανώς από τις νέες αποκαλύψεις και από το γεγονός πως είναι στριμωγμένοι όσο ποτέ!