Μαζί με τον ερχομό μιας νέας χρονιάς, ξεκίνησε και ένας νέος μήνας.

Πως θα είναι όμως ο Ιανουάριος για κάθε ζώδιο; Ποιοι είναι πιο ευνοημένοι και ποιοι οι λιγότερο τυχεροί;

Μέχρι τα μέσα του μήνα, ο έρωτας είναι ασυμβίβαστος.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 φέρνει ανατροπές. Το δεύτερο μισό του μήνα, ο έρωτας γίνεται παραμύθι, αλλά ποιο θα είναι το τέλος;

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ως τις 13, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μπορεί φιλικά πρόσωπα να παίξουν ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 μπορεί να συμβούν κάποια γεγονότα στην οικογενειακή σου ζωή ή μπορεί εσύ να νιώθεις ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σου. Από τα μέσα του μήνα, αν έχεις σχέση, βγάζεις τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου, δεν κοινοποιείς τα σχέδιά σου, νιώθεις πιο ήρεμη και πιο προστατευμένη. Ο έρωτας γίνεται πιο μυστήριος. Κινείσαι παρασκηνιακά, αγαπάς κρυφά, απομονώνεσαι, μελαγχολείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 13, έχεις πολλές υποχρεώσεις και καθόλου χρόνο για τον έρωτα. Όμως μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία μέσα από την κοινωνικότητα ή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Προσοχή στην επικοινωνία με το ταίρι σου στην Σεληνιακή έκλειψη στις 10. Από τα μέσα του μήνα, το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό. Κάνεις νέες γνωριμίες, ο έρωτας έρχεται μέσα από το φιλικό σου κύκλο και περνάς ανέμελες στιγμές. Μην ρισκάρεις τίποτα αν δεν το έχεις μελετήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη ως τις 13, ο έρωτας είναι παιχνίδι και ανεμελιά. Το πάθος κυριαρχεί. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 σε κάνει κτητική ή μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στη σχέση σου. Μελανό σημείο ο Άρης, από τις 3 και για όλο το μήνα στο απέναντι ζώδιο. θα πρέπει να είσαι διπλωματική καθώς το ταίρι σου μπορεί να έχει απότομη συμπεριφορά λόγω ανασφαλειών, μπορεί να ξεσπάει σε σένα. Η προσωπική σου ζωή θα δοκιμαστεί. Δεν βρίσκεις πάντα λύσεις στα θέματά σου και υπάρχουν συγκρούσεις. Επιστρατεύεις την υπομονή σου και προσπαθείς να λειάνεις δύσκολες καταστάσεις. Κάνεις υποχωρήσεις ή βρίσκεις περίεργους τρόπους για να λύσεις τα συναισθηματικά σου μπλοκαρίσματα. Από τα μέσα του μήνα, τα αισθηματικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 13, η λίμπιντο είναι στα ύψη αλλά κυριαρχεί και η κτητικότητα. Δεν αφήνεις το ταίρι σου να αναπνεύσει. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 συντελείται στο ζώδιό σου και σε κάνει να αναρωτιέσαι κατά πόσο καλύπτεσαι στην προσωπική σου ζωή από τις επιλογές σου. Αυτό το μήνα, μπορεί να απομακρυνθείς από σημαντικά πρόσωπα, στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Κάτι έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, κάποια κρίση έχεις περάσει στη σχέση σου ή σε μια συνεργασία. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις, τώρα γκρεμίζονται. Απόφυγε την γκρίνια. Από τα μέσα του μήνα, είσαι πιο εξωστρεφής, η ενδοσκόπηση λαμβάνει τέλος. Η τρυφερότητα κυριαρχεί. Με την Αφροδίτη, τα συναισθήματα είναι πιο έντονα και αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία με χαμόγελο.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη ως τις 13 στο απέναντι ζώδιο, η προσωπική σου ζωή ευνοείται. Αν έχεις σχέση, όλα εξελίσσονται θετικά. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 κυριαρχεί το παρασκήνιο ή έρχονται στην επιφάνεια μπερδεμένες καταστάσεις που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Μπορεί πάλι να νιώθεις απομονωμένη. Από τα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη φέρνει πάθος αλλά συνεχίζεις να είσαι απόλυτη στις απόψεις σου, προσοχή στη ζήλια και τον ανταγωνισμό. Ο Άρης, από τις 3 και όλο το μήνα, σε κάνει παθιασμένη. Παρόλα αυτά οι σχέσεις δεν είναι ισορροπημένες και αρμονικές. Την κατάσταση βοηθούν λίγο ο Ερμής, από τις 17 και ο Ήλιος, από τις 21, στο απέναντι ζώδιο. Θα έχεις ευκαιρίες για καλύτερη συνεννόηση με το ταίρι σου, θα είσαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις, νέες ιδέες, νέα σχέδια. Κάποια νέα μπορεί να σε ξαφνιάσουν. Με την νέα Σελήνη στις 24 στο απέναντι ζώδιο, ένα νέο ασυνήθιστο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 13 προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου. Προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει ένα φλερτ μέσα από την δουλειά. Η φλόγα του έρωτα ανάβει ξανά με την Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα, ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Ο Άρης, από τις 3, σε κάνει ανασφαλή και οξύνει τις καταστάσεις αν συγκατοικείς. Κράτα χαμηλούς τόνους με οικογενειακά πρόσωπα. Ο Δίας δίνει ευκαιρίες στον έρωτα και σε δημιουργικά σχέδια. Χαρούμενα νέα θα φέρει στην αρχή της χρονιάς. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που αναζητούν τη συντροφιά σου και τα λόγια σου. Μπορεί να κάνεις νέες φιλίες. Κρόνος/Πλούτωνας θα φέρουν καρπούς στις προσπάθειές σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη ως τις 13 σε κάνει εξωστρεφή στην προσωπική σου ζωή, υπάρχει κινητικότητα, κάνεις νέες γνωριμίες, φλερτάρεις, διασκεδάζεις. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, να σοβαρέψεις περισσότερο τη σχέση σου. Από τις 14, ασχολείσαι περισσότερο με την ρουτίνα. Μπορεί να πιεστείς στην οικογενειακή σου ζωή. Με τον Άρη, από τις 3, πρόσεχε τι λες για να αποφύγεις καβγάδες. Η νέα Σελήνη στις 24 θα σου θυμίσει πως ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου αν δώσεις περισσότερη σημασία στις δικές σου ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 13 εστιάζεις σε όσα σου λείπουν από τη σχέση σου. Αν συγκατοικείς, έχεις ανάγκη τη θαλπωρή, τη φωλίτσα για δυο ενώ αν είσαι ελεύθερη, νιώθεις πολύ μοναχικά. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 βγάζει στην επιφάνεια τις διαφορές αντιλήψεων με το ταίρι σου, κάνε ξεκαθαρίσματα και οργάνωσε τα σχέδιά σου. Από τα μέσα του μήνα, το σκηνικό αλλάζει, ο έρωτας κυριαρχεί, θέλεις να διασκεδάσεις, ανοίγεσαι σε νέες ευκαιρίες και κάνεις νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη σου χαρίζει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Μπορεί να ζήσεις έναν έρωτα σαν παραμύθι, μην πνίγεις όμως το ταίρι σου. Ανατροπές είναι πιθανές στην οικογενειακή σου ζωή προς το τέλος του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 13, είσαι επικοινωνιακή και μπορεί να αποφασίσεις και μια κοντινή απόδραση. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 μπορεί να κρατάς μέσα σου κάποια συναισθήματα που θα πρέπει να εκφράσεις ήρεμα. Με την Αφροδίτη, από τις 14, είσαι πιο κλειστή. Ο Άρης, από τις 3 στο ζώδιό σου για όλο το μήνα μπορεί να σε κάνει παρορμητική ή μπορεί να έχεις νεύρα που να τα ξεσπάς στους άλλους. Προσοχή στις καταχρήσεις. Προς το τέλος του μήνα, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που δεν έχεις πολλά κοινά αλλά μαθαίνεις πολλά από αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 13, σταθεροποιείς τις υπάρχουσες σχέσεις σου. θέλεις μόνο να περνάς καλά και ήρεμα. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 στο απέναντι ζώδιο, βγαίνουν τα συναισθήματα στη φόρα και η σχέση σου δοκιμάζεται. Είσαι απόλυτη και συνειδητοποιείς καταστάσεις που μέχρι τώρα αγνοούσες. Μια κρίση με το ταίρι σου είναι πιθανή. Με την Αφροδίτη, από τις 14, μπορείς να κάνεις πολλές γνωριμίες αν είσαι μόνη ή να εξελίξεις τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένη. Ο Άρης, από τις 3 και για όλο το μήνα, δημιουργεί παρασκήνιο εναντίον σου. Νιώθεις πως το ταίρι σου δεν σε στηρίζει λόγω δικών του προβλημάτων. Δίας/Κρόνος/Πλούτωνας στο ζώδιό σου φέρνουν ευκαιρίες αλλά και περιορισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 13 σε κάνει γοητευτική και ερωτική. Είσαι η πρωταγωνίστρια και κατευθύνεις τα πράγματα όπως θες. Είναι ένας ερωτικός μήνας αλλά θα πρέπει να μείνεις αυτοκυρίαρχη. Κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σου θυμίσουν τις αδυναμίες σου. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 συνειδητοποιείς πως η καθημερινότητα φθείρει τη σχέση σου και θα πρέπει να βρεις τρόπους για να την ανανεώσεις. Άσε και το ταίρι σου να εκφραστεί. Κάποια τρίτα πρόσωπα μπορεί να επέμβουν στη σχέση σου. Ο Ερμής, από τις 17 στο ζώδιό σου, σε κάνει επικοινωνιακή και ανοιχτή σε συζητήσεις. Η οικογενειακή σου ζωή είναι ασταθής και σε εκπλήσσει δυσάρεστα. Λάμψη και αυτοπεποίθηση σου χαρίζει ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 21. Η νέα Σελήνη στις 24 στο ζώδιό σου θα μπορούσε να φέρει μια ανανέωση στη σχέση σου και τη ζωή σου. Η συμμετοχή όμως του Ουρανού δείχνει πως βγαίνει ο επαναστατικός εαυτός σου που αντιδρά σε όλα και δεν συμβιβάζεσαι με πράγματα που δεν αλλάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 13 είσαι πιο εσωστρεφής και θέλεις να μοιράζεσαι το χρόνο σου με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία αλλά δεν είναι ώριμες ακόμα οι καταστάσεις. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 μπορεί μια προβληματική σχέση να τελειώσει. Αν όμως η σχέση σου στηρίζεται σε γερά θεμέλια, θα αφήσεις απλά πίσω σου το παρελθόν. Είναι ένας μήνας ξεκαθαρισμάτων. Διώχνεις επιφανειακές καταστάσεις και κρατάς ότι έχει διάρκεια και μέλλον. Με την Αφροδίτη, από τις 14 στο ζώδιό σου, θα έχεις ευκαιρίες για γνωριμίες και διασκέδαση. Η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί με φλερτ, σκιρτήματα. Ο ρομαντισμός είναι έντονος και ο έρωτας είναι προ των πυλών με πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου και είναι ασυνήθιστο, εκκεντρικό. Τα συναισθήματα είναι έντονα, όμως θα θέλεις να απομονώνεσαι μακριά από κουραστικούς ανθρώπους και πολύβουα μέρη.