Νέες λεπτομέρειες από την συμπεριφορά του πρίγκιπα Άντριου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ολοένα και περισσότερο ανοίγουν στόματα ανθρώπων που τον είχαν ζήσει και τον γνώριζαν.

Εκτός από την 35χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πρώην «σκλάβα του σεξ» του Επστάιν, η οποία την περασμένη Δευτέρα έδωσε συνέντευξη στο BBC και κατηγόρησε για ακόμα μία φορά τον όγδοο στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας πως συνευρέθηκε μαζί της σεξουαλικά τρεις φορές ενώ ήταν ανήλικη, άρχισαν να κάνουν αποκαλύψεις και άλλες γυναίκες για τον Βρετανό γαλαζοαίματο.

Ανώνυμη φίλη του 59χρονου δούκα του Γιορκ αποκάλυψε πως το 1996, αμέσως μετά το διαζύγιό του με την Σάρα Φέργκιουσον, ο γιος της βασίλισσας πήγαινε σε πάρτι, όπου νεαρά και σέξι μοντέλα καθόντουσαν στα πόδια του και τον αποκαλούσαν «Andy, Darling». Η ανώνυμη φίλη του πρίγκιπα υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξη πως στην δεκαετία του ’90 σε πάρτι μεγάλου εμπόρου έργων τέχνης ο πρίγκιπας έκανε «επίδειξη της σεξουαλικής του όρεξης» αφήνοντας τα μοντέλα να κάθονται στα πόδια του ενώ όταν ένα μοντέλο σηκωνόταν αμέσως κάποιο άλλο έπαιρνε την θέση του.

Σε συνέντευξη στο διαδικτυακό περιοδικό Airmail η Λούσι, στιλίστρια, που διατηρούσε δεσμό με τον πρίγκιπα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Άντριου ήθελε να του κάνουν μασάζ ταυτόχρονα δύο μασέζ! Η ίδια, περιέγραψε τον Βρετανό γαλαζοαίματο ως «αξιοσέβαστο, σεξουαλικό, λίγο οξυδερκή αλλά ειλικρινή». Η Λούσι ανέφερε πως ο πρίγκιπας «την κυνηγούσε γύρω από τον καναπέ αλλά όχι με επιθετικό τρόπο». Για την Λούσι ο πρίγκιπας ήταν «ευγενής και δεν τον χαρακτήριζε κάτι φρικτό ή πονηρό εκτός, όταν επρόκειτο να πληρώσει τον λογαριασμό, κάτι που απέφευγε να κάνει».