Την περασμένη εβδομάδα, τέσσερα αγγελάκια της Victoria’ s Secret – η Tζοζεφίν Σκράιβερ, η Έλσα Χόσκ, η Τζάσμιν Τουκς και η Ρομέ Στριτ εμφανίστηκαν μαζί σε κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες για να γιορτάσουν την πιο πρόσφατη καμπάνια του διάσημου brand γυναικείων εσωρούχων

Όμως, οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία της μόδας λένε ότι τα αγγελάκια θα προσγειωθούν απότομα στη γη, καθώς θα αφήσουν στην άκρη τα φτερά τους.

View this post on Instagram

If you had angel wings, where would you fly? @victoriassecret @leahdarcymakeup @hairbyruslan @carythestylist

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Ο διάσημος οίκος εσωρούχων βλέπει τις πωλήσεις του και τα νούμερα τηλεθέασης του φαντασμαγορικού σόου να πέφτουν κατακόρυφα.

Tα δεδομένα, όπως όλα δείχνουν, έχουν αλλάξει για τα νεαρά μοντέλα, τα οποία πρόσφατα έκαναν επίδειξη για την χαμηλού κόστους εταιρεία, Boohoo. Κάτι που θα ήταν αδιανόητο πριν από λίγο καιρό.

«Παλιά αν έκανες μια επίδειξη για τη Victoria’ s Secret, αυτομάτως, γινόσουν superstar» σχολίασε εσωτερική πηγή από την εταιρεία, στην αμερικανική εφημερίδα New York Post.

«Πριν από ένα χρόνο, δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να συνέβαινε κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

«Η βιομηχανία έχει αλλάξει συνολικά. Θα μπορούσα να δω τους Αγγέλους να φεύγουν» προσέθεσε.

Τα νέα της φετινής ακύρωσης παραδόθηκαν πρόωρα από το μοντέλο Σανίνα Σάικ.

«Δυστυχώς, το show της Victoria’s Secret δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος», δήλωσε πρόσφατα η Σανίνα Σάικ.

View this post on Instagram

Sunshine , girlfriends and love !? wearing @devonwindsor

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Ο διάσημος οίκος εσωρούχων βλέπει τις πωλήσεις του και τα νούμερα τηλεθέασης του εντυπωσιακού του σόου να πέφτουν κατακόρυφα.

Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που φέτος θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια τα αγγελάκια της Victoria’s Secret για πρώτη φορά δεν θα παρευρεθούν στην ετήσια επίδειξη μόδας, καθώς δεν πρόκειται να διοργανωθεί το γνωστό και ως Super Bowl show των μοντέλων.

Έτσι, καθώς η λάμψη της φίρμας έχει αρχίσει να σβήνει, οι άγγελοι στρέφονται σε άλλες συνεργασίες ακόμα και αν δε χαίρουν διεθνούς φήμης.

View this post on Instagram

@angelcandicesuk#stunning#amazing

A post shared by Total Care Pharmacy (@totalcarepharmacy) on

Η ετήσια επίδειξη μόδας της Victoria’ s Secret, αποτελεί ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα fashion shows.

Ως τηλεοπτικό κατά κύριο λόγο προϊόν καθιερώθηκε ενώ μεταξύ των πιο διάσημων μοντέλων που έγιναν αγγελάκια της Victoria’s Sectre, ήταν η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Κάρλι Κλος, η Χάιντι Κλουμ, η Μιράντα Κερ, η Τάιρα Μπανκς και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο.