Ούτε ο Λίονελ Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο… Κανένας από τους δύο δεν συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη πεντάδα των πρώτων σκόρερ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!
Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα και ο Πορτογάλος της Ρεάλ έχουν μονοψήφιο αριθμών τερμάτων μέχρι στιγμής.
Ο Μέσι έχει χρηστεί σκόρερ 8 φορές στην Primera Division, ενώ ο Ρονάλντο έχει πετύχει πέντε γκολ στην Serie A.
Αμφότεροι απέχουν πολύ από τα 16 γκολ που έχει σκοράρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Bundesliga με τη Μπάγερν Μονάχου σε 11 παιχνίδια.

- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στις δασικές εκτάσεις Ωραιοκάστρου, Θέρμης και το Δασόκτημα Πανοράματος
- Μουντιάλ 2026: Μπλόκο της αστυνομίας στους Μεξικανούς – Δεν άφησαν τους οπαδούς να κάνουν «σερενάτα» στους Άγγλους (vid)
- Μουντιάλ 2026: Το απίστευτο στατιστικό της Παραγουάης που είχε να συμβεί 28 χρόνια







