Η Άιντραχτ διέσυρε με σκορ 5-1 την Μπάγερν Μονάχου των δέκα παικτών από το 9′, ενώ στο αποτέλεσμα της αγωνιστικής η Λειψία «φιλοδώρησε» με 8 τέρματα τη Μάιντζ. Διπλό της Γκλάντμπαχ στη Λεβερκούζεν και κορυφή, από κοντά και η Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν είχε να νικήσει εκτός έδρας από τις 29 Σεπτεμβρίου και το ματς με την Πάντεμπορν. Το ματς στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ προμηνυόταν δύσκολο και έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή του Μπόατενγκ στο 9ο λεπτό.

Κόστιτς στο 25′ και Σο στο 33′ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, με την άμυνα της Μπάγερν να είναι απούσα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε και στο δέκατο φετινό  παιχνίδι της Bundesliga, συνεχίζοντας το απίθανο σερί του (14 γκολ) και μείωσε σε 2-1 στο 37΄για τους Βαυαρούς, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιάλτης για τους παίκτες του Κόβατς.

Ο Άμπραχαμ στο 49′ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους, με τον Χιντερέγκερ να αυξάνει το δείκτη του σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας για το 4-1. Στο 85′ ο Γκονσάλο Πιασένσια διαμόρφωσε το τελικό 5-1, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των γηπεδούχων.

Ήταν η έκτη απώλεια βαθμών στα 10 πρώτα παιχνίδια της Μπάγερν στη φετινή Bundesliga.