Παρόλο που ξυπνήσατε με κακή διάθεση και διάφορες σκέψεις για θέματα που σας απασχολούν να σας τριβελίζουν το μυαλό όσο κυλάει η ημέρα νιώθετε κάπως καλύτερα; Τρίτη σήμερα και η Σελήνη από τον Λέοντα ανεβάζει τη διάθεσή μας και ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας.

Αν και λόγω του τετραγώνου που θα κάνει με τον Ουρανό στον Ταύρο, δεν θα λείψει η ένταση και οι αλλοπρόσαλλες και προκλητικές συμπεριφορές, που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις από το… τίποτα, κάθε κατάσταση θα εκτονωθεί γρήγορα. Γι’ αυτό, και κυρίως όταν έχετε το δίκιο με το μέρος σας, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και την υπομονή σας, ελέγξτε τυχόν ξεσπάσματα και δεν θα χάσετε.

Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί. Παρόλο που τα… έχετε δει όλα αυτή την περίοδο εξακολουθείτε να δέχεστε απρόκλητες επιθέσεις, κάτι που μπορεί να σας κάνει εύκολα να  τσακωθείτε, ακόμα και για ασήμαντη αφορμή. Μην αντιδράτε σπασμωδικά, επιστρατεύστε τη λογική σας και θα είστε από τους κερδισμένους της ημέρας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί κι εσείς θα είστε μέσα στα νεύρα για λόγους που αφορούν στα οικονομικά και στα προσωπικά σας. Συγκρατηθείτε και  κυρίως μην γίνεστε άδικοι απέναντι σε ανθρώπους που σας έχουν σταθεί…

Ποιοι… ανάβουν εύκολα

Όμως ποιοι ζωδιακοί τύποι είναι πιο θερμόαιμοι, οι οποίοι… ανάβουν με τη μία;

Με κυβερνήτη τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός παίρνει εύκολα το χρυσό, καθώς αρπάζεται στο πι και φι… παίρνοντας ζωντάνια μέσα από τον καβγά! Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει πει τον καλό του λόγο… στο δρόμο, ενώ  οι φίλοι , η οικογένεια και ο σύντροφος, έχουν συνηθίσει και γνωρίζουν την οξυθυμία του λέγοντας συχνά «σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει»!

Ο Δίδυμος νευριάζει εύκολα και τα λέει έξω από τα δόντια και μάλιστα όταν θυμώνει το στόμα του πάει σαν μοτεράκι… Ευτυχώς ξεχνά πολύ γρήγορα και την άλλη μέρα είναι και πάλι… όλα καλά!

Ο συναισθηματικός Καρκίνος αν και δεν του φαίνεται θυμώνει και μάλιστα πολύ. Μπορεί να τσακωθεί πολύ άσχημα, ειδικά όταν πιστέψει ότι δέχθηκε πισώπλατη μαχαιριά από άτομο που θεωρεί δικό του, και τότε θα γίνει έξαλλος και θα απαριθμήσει ότι έχει κάνει το εν λόγω πρόσωπο, από το νηπιαγωγείο, μέχρι σήμερα!

Ο Λέων θα φτάσει στα άκρα, αν τον υποτιμήσεις, τον υποβιβάσεις, τον προσβάλεις και δεν του φερθείς έτσι όπως του αξίζει… Επίσης, αν δανείσει ένα ακριβό ρούχο που θα του το επιστρέψουν λερωμένο ή κατεστραμμένο ή δεν του το γυρίζουν πίσω και «παρακαλάει» να του το δώσουν.

Ο Παρθένος θυμώνει και αρπάζεται εύκολα και ξεσπά, ωστόσο δεν θα συσσωρεύσει το θυμό μέσα του και ούτε κρατά κακίες … Ο εκνευρισμός του οφείλεται στην δική του τελειομανία και στην τάση του να κολλά στις λεπτομέρειες.

Ο Σκορπιός συνήθως συγκρατεί τον θυμό του, ωστόσο, αν αισθανθεί προδομένος ή εξαπατημένος καλύτερα είναι να… αρχίσετε να τρέχετε. Κι αυτό επειδή τότε, όχι μόνο θα τα πάρει στο κρανίο αμέσως, αλλά αν το παράπτωμα του άλλου είναι βαρύ, μπορεί να ξεφύγει από τα όρια τελείως και να χειροδικήσει ενώ η γλώσσα του θα τσακίζει κόκαλα.

Ο Τοξότης είναι σαν ένα μικρό παιδί… θα παίξει, θα γελάσει, θα πειράξει, θα κάνει τις αταξίες του, όμως… αν δεν γίνει το δικό του θα θυμώσει, θα φωνάξει, όμως πολύ γρήγορα θα του περάσει και θα πάει παρακάτω … Δεν κρατά κακίες και ο θυμός του έχει μόνο ένταση, αλλά όχι διάρκεια…

Ο Υδροχόος είναι σαν ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει αλλά πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί σε έκρηξη και να τα σαρώσει όλα!  Όσο απότομα και αιφνιδιαστικά είναι τα ξεσπάσματά του, τόσο γρήγορα του φεύγουν και μετά είναι και πάλι μαζί σου φιλαράκι…