Στην Αθήνα βρισκόταν από το πρωί της Δευτέρας ο Ιωάννης Κωστή μαζί με τον μάνατζερ του, Δημήτρη Μασιά, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Κάτι που έγινε με τον νεαρό μέσο να βάζει μέσα στη μέρα την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους» ενώ η ανακοίνωση θα έρθει την Τρίτη (15/10) αφού υπάρξει μια τελευταία συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με αυτή της Νέας Σαλαμίνας για κάποια τυπικά ζητήματα.

Μάλιστα ο νέος άσος των Πειραιωτών άρχισε να μπαίνει και στο κλίμα αφού μετά τις υπογραφές πήγε για καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ενώ αύριο θα επισκεφθεί και το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη για να γνωρίσει και τους υπόλοιπους μελλοντικούς του συμπαίκτες.

Όσο για τις λεπτομέρειες του deal, η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις ενώ υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 15%. Αν ο παίκτης δοθεί δανεικός, είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα, τότε πέρα από το 15% η Νέα Σαλαμίνα βάσει της συμφωνίας θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ