Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 της Γρανάδα, το έκανε… ντέρμπι καθώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε τη χαριστική βολή διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο 92′, με τη «Βασίλισσα» να μένει πρώτη με 18 βαθμούς.

Η Ρεάλ πλέον είναι στο +5 από την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο, καθώς αύριο (6/10, 22:00) φιλοξενεί τη Σεβίλλη στο «Camp Nou». Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά, καθώς προηγήθηκε μόλις στα πρώτα 101 δευτερόλεπτα με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Μπέιλ έβγαλε ωραία παράλληλη μπαλιά και ο Γάλλος δεν λάθεψε, πετυχαίνοντας το 29ο γκολ του στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019.

Ο Εντέν Αζάρ σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1′) και έκανε το 2-0, ενώ με βολίδα του Μόντριτς στο 61′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 και όλοι θεωρούσαν πως το υπόλοιπο του ματς είναι μία τυπική διαδικασία.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Αρεολά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Οντριοθόλα, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Κρόος (34′ Μόντριτς), Μπέιλ (83′ Χάμες Ροδρίγκες), Αζάρ (70′ Ισκο), Μπενζεμά

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Ντίαθ, Σάντσεθ, Ντουάρτε, Νέβα, Μοντόρο (6′ Γκοναλόν), Αζίζ (61′ Βαδίγιο), Πουέρτας, Ερέρα, Ματσίς, Σολδάδο (64′ Φερνάντεθ)