Στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό της αναγκάστηκε να αναφερθεί για ακόμη μια φορά η Στέλλα Μιζεράκη.

Η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις κινήσεις.

Αυτή τη φορά η νικήτρια του Power of Love τοποθετήθηκε σχετικά με αναφορές που γίνονται στη σχέση που έχει με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

Η Στέλλα Μιζεράκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην πιστεύετε όσα γράφουν και όσα προβάλλονται στην δημοσιότητα με κάθε μέσο! Γράφονται ψέματα και συκοφαντίες σχετικά με την σχέση που έχω εγώ με την Στέλλα Νικολάου. Η αλήθεια είναι πως έχουμε καθημερινή επικοινωνία και την αγαπώ όπως με αγαπάει και εκείνη. Κάποιοι η δεν ξέρουν να κάνουν σωστά την έρευνα του ή δεν ξέρουν να χειρίζονται σωστά τα social media τα οποία κάποιες φορές κολλάνε! Όλα από εμάς περιμένετε να σας τα μάθουμε;», έγραψε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

☀️Μες’ της Μυκόνου τα στενά ☀️ #summer #in #mykonos #mykonosgreece #island #woman #style #sun #shine #sunshine #pose #blondie #blonde #hair #blondehair #photooftheday #instafashion #summertime #summermood #summer2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official ?? (@stellamizeraki) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?Love sea? My dress: @showroom_matina ? #sea #sun #sunset #beach #summer #dress #blondehair #blonde #woman #style #photooftheday #stylish #fashion #fashionista #sunkissed #summeringreece #summertime #summermood #summer2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official ?? (@stellamizeraki) στις