Λήξη συναγερμού στα γραφεία της εφημερίδας USA Today, στη Βιρτζίνια, τα οποία εκκενώθηκαν ύστερα από πληροφορίες ότι είχε εισέλθει σε αυτά ένοπλος άντρας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι πληροφορίες ήταν λανθασμένες και οι έρευνες για πυροβολισμούς ή παρουσία ένοπλου άντρα εντός του κτηρίου, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, σήμανε συναγερμός στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας USA Today στη Βιρτζίνια, ύστερα από αναφορές ότι ένοπλος άνδρας εισέβαλε στα κτήρια. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε ενώ είναι νωπές οι μνήμες από τις δύο αιματηρές επιθέσεις σε Τέξας και Οχάιο που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ανοίγοντας και πάλι τη συζήτηση περί σοβαρού περιορισμού της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της εφημερίδας και προχώρησαν στην εκκένωση των κτηρίων και της περιοχής.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν τον πανικό που επικράτησε έξω από τα γραφεία του USA Today.  Αστυνομικοί  διενεργούν έρευνα στο σημείο, ενώ και ελικόπτερο συμμετέχει στην έρευνα.