Η Βίκυ Σταυροπούλου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον θίασο του έργου που πρωταγωνιστεί. Σήμερα μάλιστα βρίσκεται στην Ζάκυνθο!

Ωστόσο κάτι απροσδόκητο συνέβη σήμερα το πρωί καθώς βρισκόταν στην παραλία πριν την παράσταση.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου είχε ένα ατύχημα καθώς την ώρα που την κυνηγούσε η κόρη της γλίστρησε και έπεσε στην θάλασσα με απότομο τρόπο.  Όλοι γύρω της ανησύχησαν μα εκείνη συνέχιζε να γελάει με το ευτράπελο που έζησε.

View this post on Instagram

Δεν ξέρω πως μεγάλωσα την Δανάη, αλλά την Ρόξυ την μεγαλώνουμε σίγουρα σωστά με την βοήθεια του Pedigree® Dentastix™! Ο Ιούνιος είναι ο μήνας στοματικής φροντίδας των μικρών μας φίλων, δεν το ήξερες ε; Μπες στο dentalcaremonth.gr να ενημερωθείς, να δεις τι ζήσαμε οι τρεις μας και φυσικά να κερδίσεις δωράκια. Α! Και μην ξεχάσω: αν μπεις, θα κλείσεις δωρεάν οδοντικό έλεγχο για το σκυλάκι σου ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ-το έκανα μέχρι κι εγώ ?? #pedigreedentastix

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) on

Την απότομη τούμπα της γνωστής ηθοποιού δημοσίευσε η κόρη της., Δανάη Μπάρκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας μετά από λίγο πως δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός και η αγαπημένη Βίκυ είναι μια χαρά στην υγεία της.

Δείτε το απόσπασμα: