Φονική καταιγίδα έπληξε ακαριαία την Χαλκιδική. Ανεμοστρόβιλος και σφοδρές καταιγίδες χτύπησαν με μανία την περιοχή. Μέσα σε 10 λεπτά, ο ανεμοστρόβιλος έντασης 11 μποφόρ παρασύρει τα πάντα.
Η θεομηνία στο διάβα της αφήνει τραγικό απολογισμό 7 νεκρούς και τουλάχιστον 130 τραυματίες.
Μέσα σε λίγα λεπτά η κακοκαιρία δείχνει την φονική δύναμή της, αφήνοντας πίσω της εικόνες βιβλικής καταστροφής.
Αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα, δέντρα ξεριζωμένα, στέγες σπιτιών και καταστημάτων κατεστραμμένες. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κηρύσσει την περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Στο σημείο της καταστροφής κυβερνητικό κλιμάκιο, στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταβαίνουν στο σημείο με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.
Πηγή: onetv.gr
- Αττική Οδός: Καραμπόλα τριών οχημάτων – Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις
- Αφρικανική σκόνη: «Επεισόδιο διαρκείας με πολύ μεγάλη έκταση» λέει ο Κ. Λαγουβάρδος – Εικόνες από την Πάτρα
- Μακελειό στην Τουρκία: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 14χρονου δράστη – Βίντεο τον δείχνει να «προπονείται» σε σκοπευτήριο






