Κίνηση που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε από την βασίλισσα της ποπ προκάλεσε τον έντονο σχολιασμό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο το κόσμο.

View this post on Instagram

Madame ❌ Hears no Evil…………… #future #eurovision #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

Στον απόηχο της Eurovision, το φως της δημοσιότητας βλέπουν όλες οι λεπτομέρειες της βραδιάς του διαγωνισμού και φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η εμφάνιση της Madonna,  ένα από τα highlights της βραδιάς.

Αν και βασίλισσα της ποπ καθόλου δεν ενθουσίασε με την εμφάνισή της ενώ οι κριτικές από τους θεατές κυμαίνονται στα σχόλια: «Αμήχανη, αδιάφορη εμφάνιση» ενώ ορισμένοι χαρακτήρισαν την ίδια ως «παράφωνη».

Η αλήθεια είναι πως η βασίλισσα της ποπ έχει τραγουδήσει πολύ καλύτερα αλλά όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να ξεγελάσει κανέναν με το… μικρό της τέχνασμα.

Η ίδια συγκεκριμένα, πήρε το video της performance της στην Eurovision και αφού επεξεργάστηκε την φωνή της, το ανέβασε στη συνέχεια στο κανάλι της στο Youtube.

Το video της Madonna:

To original video από τον Διαγωνισμό της Eurovision:

Πολλοί κάνουν λόγο για «τέλος εποχής» για την τραγουδίστρια, χωρίς η ίδια να έχει κάνει κάποια δήλωση ούτε για την performace αλλά ούτε και για το μικρό της τρικ.