Κατάμεστο θα είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» στον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (14/4, 19:00) για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί αποδεικνύουν έμπρακτα για μία ακόμα φορά την αγάπη τους, καθώς έχουν εξαφανίσει τα περισσότερα εισιτήρια και έχουν απομείνει πλέον μόλις 1.000 «μαγικά χαρτάκια»!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του και τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, δίνοντας μαζικά το «παρών» στο φαληρικό στάδιο. Τα τελευταία εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ξάνθη θα βρίσκονται το Σάββατο στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10 το πρωί, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να κλείσουν θέση και μέσω internet. Οι φίλοι των Πειραιωτών θα γεμίσουν το γήπεδο σε ένα ακόμα ματς της Σούπερ Λίγκας και θα δημιουργήσουν και πάλι φανταστική ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας για τη φετινή σεζόν δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια. Το ίδιο θα κάνουν και οι κάτοχοι διαρκείας, οι οποίοι επίσης αναμένεται να δυναμικό «παρών» στο Γ. Καραϊσκάκης. Το γήπεδο των Πειραιωτών άλλωστε είναι υπόδειγμα και δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός είναι στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης αναφορικά με τους συλλόγους που συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά προσέλευσης κόσμου, σύμφωνα με έρευνα του CIES.