Ο 78χρονος Μικ Τζάγκερ μετά την εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, αποφάσισε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας με μια «νέα καρδιά».

Με τη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, ο Μικ Τζάγκερ ευχαρίστησε τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του για το ενδιαφέρον τους, καθησυχάζοντάς τους για την κατάσταση της υγείας του μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, ο Μικ Τζάγκερ ποζάρει με φόντο λευκά λουλούδια σε μια ανοιξιάτικη βόλτα στο πάρκο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A walk in the park !

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

«Θα μπορούσε να έχει πεθάνει»

Ο διάσημος τραγουδιστής υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου σε εγχείριση για αντικατάσταση βαλβίδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καρδιά που εντόπισαν οι γιατροί του κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας.

Όπως έχει δηλώσει ο αδερφός του αν οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει το πρόβλημα, «ο Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

View this post on Instagram

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Ο Κρις Τζάγκερ είχε παρομοιάσει το πρόβλημα υγείας του αδερφού του με αυτό που προκάλεσε το θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ.

«Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από τη βόλτα με τους σκύλους του και η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Είχε το ίδιο πρόβλημα με τη βαλβίδα. Ο πατέρας του πέθανε από αυτό. Είναι κληρονομικό», είπε ο Κρις και πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε μία μεγαλύτερη ηλικία οι γιατροί πρέπει να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις. Πρέπει να προσέχεις».

Σύμφωνα με το Billboard, η περιοδεία των Rolling Stones, που επρόκειτο να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο.

View this post on Instagram

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on