temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Βέγκα: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ το 2017»
Ομάδα

Βέγκα: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ το 2017»

Ο Κοσταρικανός Ντέιβερ Βέγκα που παίζει στην Βαλερένγκα αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από την ΑΕΚ το 2017.

Πρόταση από την ΑΕΚ είχε στα χέρια του το 2017 ο Ντέιβερ Βέγκα. Ο 26χρονος Κοσταρικανός με την Βαλερένγκα στο νορβηγικό πρωτάθλημα μίλησε στην πατρίδα του και ανέφερε ότι το 2017 είχε πρόταση από την ΑΕΚ.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους για έξι μήνες, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στην Μπραν, όπου αγωνιζόταν τότε και έτσι δεν φόρεσε ποτέ τα «κιτρινόμαυρα».

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης του Βέγκα:

«Το 2016 ήρθα στο νορβηγικό ποδόσφαιρο από την Σαπρίσα. Μία μέρα ξαφνικά μου είπαν πως είχα πρόταση από την Μπραν. Είχα άλλη μία από το MLS (Αμερική) αλλά δεν κάλυπτε τις προσδοκίες μου. Είχα λοιπόν δύο προτάσεις στο τραπέζι και της Μπραν ήταν η ιδανική για να κάνω το άλμα στην Ευρώπη.

Το 2017 είχα πολλές συμμετοχές και γκολ και ήρθαν και κάποιες προσφορές από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ένας από αυτούς ήταν και από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Είχα πετύχει δέκα γκολ μέχρι τότε. Μίλησα με τον μάνατζερ μου σκέφτηκα ότι αν φύγω θα χάσω τη θέση μου στην ομάδα. Αποφάσισα να μείνω στην Μπραν τελικά».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων