Μπορεί να κατάγεται από την Αργεντινή, αλλά δεν… ψηφίζει τον συμπατριώτη του Λιονέλ Μέσι. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανέφερε μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Γιουβέντους πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο (που πέτυχε το επικό χατ τρικ της ανατροπής δεδομένων) είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Τσόλο έσπευσε να δικαιολογήσει και τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο, ο οποίος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Αργεντινός στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

«Σίγουρα έκανε το ίδιο που έκανα και εγώ έχοντας στο μυαλό του τους οπαδούς και δείχνοντας την προσωπικότητα ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Γιουβέντους» ήταν η αρχική τοποθέτηση του 48χρονου, ο οποίος ύστερα ανέφερε:

«Η Γιουβέντους έμοιαζε πολύ με την Ατλέτικο του πρώτου αγώνα. Υποφέραμε, όπως συνέβη και σε αυτούς στο πρώτο ματς, ήταν σωστό που πέρασαν, το άξιζαν. Οι παίκτες της Γιουβέντους ήταν καλύτεροι από εμάς από άποψη τακτικής και επιθετικότητας και άξιζαν τη νίκη.

Ίσως είχαν μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσουν αυτό το ματς. Ο δε Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο».