Η Τζούλια Τσάτερλι, η δημοσιογράφος του CNN, που πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι δημοσιογράφος οικονομικών θεμάτων, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μυαλό και ομορφιά,  αποτελούν ακαταμάχητο συνδυασμό!

Η δημοσιογράφος Τζούλια Τσάτερλι με τα καταπράσινα μάτια και με το πορτοκαλί έξωμο φόρεμα που πήρε συνέντευξη από τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη γεννήθηκε στο Λονδίνο και κατέχει πτυχίο από το London School of Economics.

Λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά της στο Μανχάταν. Μετά τις σπουδές της στο London School of Economics, εργάστηκε για ένα φεγγάρι στη Morgan Stanley. Το 2010 ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. Κάλυψε σημαντικά επιχειρηματικά και πολιτικά γεγονότα: από συνόδους κορυφής της Ευρωζώνης, μέχρι εκλογικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει πάρει συνέντευξη από αξιόλογες προσωπικότητες, Ευρωπαίους αρχηγούς κρατών και υπουργούς Οικονομικών, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει συνέντευξή της, με τον Ιταλό ακτιβιστή και ιδρυτή του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο.

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, η Τζούλια Τσάτερλι επιλέγει να φορέσει ένα μονόχρωμο φόρεμα, έχοντας ως απαραίτητο αξεσουάρ το χαμόγελό της.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή ακόμα και την ημερομηνία γέννησής της, η Τζούλια είναι τόσο μυστικοπαθής που πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να έχει παντρευτεί και να μην το λέει.

Απολαμβάνει τα ταξίδια ενώ αν και για επαγγελματικούς λόγους έχει λογαριασμό στο Twitter στον οποίο μετρά περισσότερους από 15 χιλιάδες followers, έχει δηλώσει πως δεν συμπαθεί τα social media.

Η Βρετανή δημοσιογράφος που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια σε ό,τι αφορά την ερωτική της ζωή.  Όπως υποστηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Τζούλια δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει σύζυγο ή έχει μία σχέση: Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά της.