Το τέλος της σχέσης του Κιθ Φλιντ με την ιαπωνικής καταγωγής σύζυγό τους φαίνεται ότι ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε στην κατάθλιψη τον διάσημο ερμηνευτή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φιλντ κρεμάστηκε στο σπίτι του στο Έσεξ και ένας υπάλληλος του τον βρήκε λίγες ώρες αργότερα. Ωστόσο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο τραγουδιστής παρακαλούσε επίμονα την Mayumi Kai να γυρίσει κοντά του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και το 2018 αποφάσισε να χωρίσει. Ο Φλιντ είχε δηλώσει ότι ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Γνωρίστηκαν σε μια περιοδεία των Prodigy και μόλις εκείνη μπήκε στο δωμάτιο, εκείνος δεν μπορούσε να μιλήσει από την ταραχή.

Οι δυο τους ζούσαν μια ήσυχη ζωή με πολλά σκυλιά και άλογα και παρόλο που γύρισαν όλο τον κόσμο προτιμούσαν να μένουν στο σπίτι στο Έσεξ που ο Φλιντ χαρακτήριζε «ιερό».

Ο δισταγμός του τραγουδιστή να βάλει πωλητήριο στο σπίτι παρόλο που ο γάμος του είχε λήξει είναι δείγμα όπως αναφέρουν οι δικοί του άνθρωποι της ελπίδας του για επανασύνδεση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Φλιντ λίγες μόνος μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του είχε ικετέψει για ακόμη μια φορά την Kai να επιστρέψει κοντά του, εκείνη όμως κάθε φορά του ξεκαθάριζε ότι έχει πάρει την τελική της απόφαση.

Η κατά 18 χρόνια μικρότερη dj ήταν αυτή που τον ήξερε καλύτερα από κάθε άλλον και μαζί ζούσαν μια ζωή μακριά από καταχρήσεις. Ο χωρισμός τους επηρέασε πολύ τον τραγουδιστή και άνθρωποι που περιβάλλοντός του λένε ότι ήταν ένα από τους λόγους που έπεσε σε κατάθλιψη.

Στο ησυχαστήριο του Φλιντ στο Έσεξ τελικά μπήκε πωλητήριο λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, ωστόσο αμέσως μετά την τραγική είδηση αποσύρθηκε.