temp 19 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Πασχαλάκης: «Δεν χαλαρώνουμε, να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος»
Ομάδα

Πασχαλάκης: «Δεν χαλαρώνουμε, να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος»

Ο διεθνής πορτιέρο μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη νίκη στο ΟΑΚΑ και επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με το διπλό από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-0, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση και έδειξαν χαρακτήρα όταν έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ζαμπά.

Ο πορτιέρο του Δικεφάλου μοίρασε επίσης συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη νίκη στο ντέρμπι με το Τριφύλλι, αλλά επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα και θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ενα μπράβο στην ομάδα μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια που έκανε. Παίξαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες και δείξαμε χαρακτήρα».

Για τις νίκες του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι: «Από την αρχή της προετοιμασίας είχαμε πει πως πρέπει να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Είναι ξεχωριστό που είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας στα ντέρμπι. Αυτό δείχνει χαρακτήρα. Εχουμε προσωπικότητες και είμαι χαρούμενος να παίζω μαζί τους».

Για το πολύ γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: «Είμαστε χαρούμενοι για το πρώτο γκολ, αλλά ακόμα και αυτό κρύβει παγίδες. Πρέπει να παίξεις έξυπνα, να διαχειριστείς το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι γρήγορη ομάδα, παίζει καλά την κόντρα επίθεση, ο κ. Δώνης ξέρει πως να στήσει την ομάδα του. Εμείς όμως κάναμε ότι μας ζήτησε ο κ. Λουτσέσκου και μας βγήκαν όλα».

Για το αν μετά το αποψινό διπλό αισθάνεται πλέον πρωταθλητής: «Δεν αισθάνομαι πρωταθλητής. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Για μένα η διαφορά είναι σαν να είναι στον έναν βαθμό και όχι στους επτά».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε όλα τα παιχνίδια με τους «μεγάλους» της Αθήνας: «Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια  γι’ αυτό. Οχι μόνο όσοι παίζουν. Από τον προπονητή μέχρι και όλα τα μέλη του σταφ. Σε όλα τα άτομα που συμβάλλουν να πηγαίνει καλά μια ομάδα. Θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε όλους γιατί η βοήθειά τους είναι πολύτιμη».

Για το πρωτάθλημα και αν είναι εμμονή η κατάκτησή του: «Θα είναι εμμονή μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Και μαθηματικά να το κατακτήσουμε δεν θα χαλαρώσουμε, αυτό είναι κάτι που μας ζητάει συνεχώς ο προπονητής μας».

Για την Εθνική ομάδα: «Εχω εμμονή με τη νίκη έτσι θέλω και με την Εθνική. Είναι θείο δώρο να παίζεις στην Εθνική μακάρι να είμαι και πάλι στις κλήσεις του κ. Αναστασιάδη. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά την ομάδα».

Για το αν στον ΠΑΟΚ σκέφτονται το αήττητο: «Δεν το σκεφτόμαστε. Εμείς πάμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων