Το πέρασμα του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή την Κυριακή από τον Υδροχόο στους Ιχθείς, όπου θα παραμείνει έως τις 28/3, είναι το αστρικό γεγονός, που επηρεάζει αρκετούς ζωδιακού τύπους το σαββατοκύριακο που έρχεται και όχι μόνο. Κυρίως τα ζώδια του νερού, αλλά και της γης θα νιώσουν την πλανητική αλλαγή, καθώς θα αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνούν, δεδομένου ότι θα γίνουν πιο εκφραστικοί και ανοιχτοί, ενώ  συχνά το συναίσθημα θα κυριαρχεί της λογικής, και ταυτόχρονα ενισχύεται ιδιαίτερα η φαντασία, η διαίσθηση, αλλά και ο αισθησιασμός τους. Πιο συγκεκριμένα:

Κριέ απέφυγε σημαντικές αποφάσεις το διάστημα αυτό, σκέψου διπλά τυχόν αλλαγές που θέλεις να κάνεις, και προσπάθησε να κάνεις πράγματα που ξεκουράζουν σώμα και πνεύμα.

Ταύρε η διάθεσή σου ανεβαίνει, κάνεις νέους φίλους, ενώ ευνοείσαι στα επαγγελματικά όπου ενδέχεται να πετύχεις στόχους που έχεις βάλει.

Δίδυμε ο  Ερμής στους Ιχθύς φέρνει εξελίξεις στην καριέρα σου. Δεν αποκλείεται να σου προταθεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, το οποίο θα σε κάνει πιο δημιουργικό αλλά θα απαιτεί και περισσότερο χρόνο από σένα.

Καρκίνε το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να εξελίξεις τα σχέδιά σου, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι και γενικότερα θα θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις νέες γνώσεις.

Λέοντα επηρεάζονται τα οικονομικά σου αλλά και κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις. Επέλεξε το καλύτερο για εσένα…

Παρθένε επηρεάζονται οι σχέσεις σου, όπου θα έχεις την αρωγή του συντρόφου σου ή άλλου αγαπημένου προσώπου για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από κοινού. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου, με πιθανή τη σύναψη μιας καινούριας.

Ζυγέ στο επίκεντρο παραμένουν εργασιακά και προσωπικά ζητήματα όπου ενδέχεται να υπάρξουν νέα δεδομένα.

Σκορπιέ η θέση του Ερμή ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στην εργασία σου.

Τοξότη θα υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Παράλληλα θα επιδιώξεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια.

Αιγόκερε η όψη του Ερμή σχετίζεται με την επικοινωνία με τους γύρω σου. Γίνεσαι  πιο εκφραστικός και ανοιχτός κάτι που επηρεάζει και τις σχέσεις σου.

Υδροχόε θα έχεις  εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά και τη δυνατότητα να θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου, με βάση αυτά που έχουν πραγματική σημασία και αξία.

Ιχθύ  θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα δεδομένα σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Επαγγελματικά εγχειρήματα, νέα σχέδια, γνωριμίες και επαφές θα είναι στο μενού αυτό το διάστημα, οπότε αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Εντονη κοινωνικότητα

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή με τη Σελήνη στον Κριό, γεμίζουμε ενέργεια και ενθουσιασμό, ενώ η κοινωνικότητά μας χτυπάει ταβάνι! Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και αποφάσεις που αναβάλαμε και θα διευθετήσουμε υποθέσεις μας, χωρίς καθυστέρηση. Βέβαια αν πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό που θα επηρεάσει την ζωή μας, καλό είναι να ελέγξουμε τον παρορμητισμό μας και τις έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, που μας χαρακτηρίζουν, και να σκεφτούμε δεύτερη φορά τυχόν ενέργειες.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Κριοί, που θα είστε ακαταμάχητοι, θέλετε άμεσα να αποκτήσετε ό,τι σας αρέσει και δεν αποκλείεται να τα καταφέρετε αφού… θα επιμείνετε μέχρι τέλους!

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια ένταση θα υπάρξει στο επαγγελματικό ή το οικογενειακό περιβάλλον σας και ίσως αναγκαστείτε να τραβήξετε τα λουριά σε άτομα που κάνουν ό,τι τους κατεβαίνει και μετά τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα!

Παρθένοι και Ιχθείς να θυμάστε ότι τίποτα δεν χαρίζετε. Αν δεν αγωνιστείτε και δε διεκδικήσετε, δε θα αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά.