Συγκινημένος και δικαιωμένος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την μεγάλη πρόκριση των Ερυθρόλευκων επί της Μίλαν (3-1) στο Europa League τόνισε ότι απόψε όλοι είδαν την ομάδα που ονειρεύονται, μίλησε για δικαίωση όλων όσων την πίστεψαν από την αρχή, πλέκοντας το εγκώμιο όλων των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σήμερα ήταν μια τεράστια νίκη. Γράψαμε ιστορία. Ίσως είναι η πιο ιστορική νίκη της ομάδας, γιατί συνδυάστηκε με μια πρόκριση απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, που έχει καλούς παίκτες. Στα αποδυτήρια έδωσα στους παίκτες συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και για την απόδοσή τους. Ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά, ήταν επιθετικό και διψασμένος για την πρόκριση.

Ήταν μια δικαίωση για όλους μας. Στηρίξαμε την ομάδα από την πρώτη στιγμή, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Έχουμε πίστη στην ομάδα και πιστεύουμε ότι αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι έχει μέλλον και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες είναι να ξεκουραστούν, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί σηκώσαμε τη σημαία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάναμε τον κόσμο μας περήφανο και πανηγυρίσαμε αυτή την μεγάλη νίκη – πρόκριση.