temp 18 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Διαμαντόπουλος: «Είμαστε πολύ προβληματισμένοι»
Ομάδα

Διαμαντόπουλος: «Είμαστε πολύ προβληματισμένοι»

Απογοητευμένος ήταν ο 30χρονος επιθετικός του Αρη μετά την ήττα από τον Ατρόμητο – Κωνσταντινίδης: «Να σηκώσουμε κεφάλι, η ομάδα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση»

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο εσωτερικό του Αρη η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 4-2, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντόπουλου μετά το τέλος του παιχνιδιού, στις οποίες ο 30χρονος στράικερ τόνισε ότι Κίτρινοι δεν ήταν καλοί και άπαντες στο στρατόπεδο του Αρη είναι πολύ προβληματισμένοι. «Όταν και στα σημεία χάνεις κάποια παιχνίδια, γίνεται το 2-1 και βγαίνουν όλοι μπροστά, θα μπορούσε να γίνει 2-2 και να μιλάμε για κάποιο άλλο παιχνίδι. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι γιατί δεν ήμασταν καλοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης από την πλευρά του τόνισε ότι παίκτες του Αρη θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να σηκώσουν κεφάλι, επισημαίνοντας ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. «Όταν σκοράρει μια ομάδα συνήθως παίρνει ψυχολογία αλλά εμείς μετά το 2-1 και το 3-2 καταρρεύσαμε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καθώς για πρώτη φορά το βλέπω να συμβαίνει στη ζωή μου. Γνωρίσαμε μια βαριά ήττα και μάλιστα δίκαια. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δουλέψουμε γιατί είμαστε πίσω σε πολλούς τομείς. Η ομάδα είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση κι αυτός είναι σημαντικός παράγοντας γιατί είναι το άλφα και το ωμέγα. Αν δεν έχεις φυσική κατάσταση δεν μπορείς να πιέσεις, δεν μπορείς να κρατήσεις μπάλα», κατέληξε.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων